بیزینس پلن یا طرح توجیهی تجاری کسب و کار (Business Plan) – شرکت مشاور آکام آتا شرکت طراحی بیزینس پلن بیزینس پلن مجتمع تجاری
بیزینس پلن یا طرح توجیهی چیست؟ مشاوره طرح کسب و کار کلید راهگشای موفقیت
طرح کسب و کار یا همان business plan – طرح توجیهی – یک طرح نوشته شده است و به شکل توضیحی است که در مورد آینده کسب و کار شما میباشد. در اصل طرح کسب و کار – طرح توجیهی یا همان (Business Plan)، سندی است که درباره اعمالی میباشد که در کسب و کار شما انجام خواهد شد و نشان دهنده این موضوع است که چگونه به آنها عمل خواهید کرد. بیزینس پلن مجتمع تجاری نیز یکی از نمونه هایی است که می توان آماده کرد. نمونه بیزینس پلن آماده و یا فرم خام بیزینس پلن به درد شما نمی خورد اگر برای کار واقعی و صنعتی می خواهید خیلی دقت کنید این کار باعث ورشکستگی شما می شود. حتما با متخصصیت و مشاوران بیزینس پلن مشورت نمایید. یک بیزینس پلن آماده به عنوان راهنما شاید به شما کمک کند. شاید ولی باز برای نوشتن بیزینس پلن با مشاور این حوزه مشورت نمایید.
بیزینس پلن (Business Plan) یا طرح تجاری (طرح توجیهی) شامل چه مواردی است؟
چگونه طرح توجیهی بنویسیم؟ یک طرح کسب و کار (طرح توجیهی) شامل مجموعه ای از قسمتهای مختلف می باشد که تمامی طرح ها و ایده های شما را در بر می گیرد. شما باید تمامی ایده ها و برنامه های خود را دسته بندی کنید. بیزینس پلن مجتمع تجاری نیز به دسته بندی ایده ها می پردازد. چگونه طرح توجیهی بنویسیم؟ قالب بیزینس پلن برای نوشتن بیزینس پلن بسیار کاربردی است. اگر نمونه بیزینس پلن را داشته باشید آن نمونه بیزینس پلن به شما کمک می کند تا بر اساس آن یک بیزینس پلن بنویسید. البته اگر تا الان بیزینس پلن ننوشتید و در ضمینه بیزینس پلن تخصص و تحصیلات ندارید. با یک مشاور بیزینس پلن مشورت کنید. بیزینس پلن نوشتن به راحتی نیست. بیزینس پلن رایگان نیست. بیزینس پلن آماده وجود ندارد و بیزینس پلن باید بر اساس نوع کسب کار شما بصورت جداگانه تهیه تدوین و نوشته شود.
۱- خلاصه طرح (Executive Summary)
۲- یک مرور کلی بر شرکت (Company Description)
۳- ذکر کردن برخی اطلاعات در مورد محصولات و خدمات شرکت (Products or Services)
۴- آنالیز بازار (Market Analysis)
۵- ارائه طرح جامع بازاریابی (Marketing Plan)
۶-طرح جامع فروش (Sales Plan)
۷- مدل در آمدی شرکت برای سود دهی (Revenue Model)
۸- فراهم کردن لیستی از نقاط ضعف، قدرت، فرصت ها، و تهدید های اصلی شرکت یا همان تحلیل یا آنالیز اسدبلیواوتی (SWOT Analysis)
۹- ذکر کردن برخی اطلاعات کلی در مورد اعضای اصلی تیم شرکت و همچنین مدیریت و نقش آنها در اداره شرکت (Management and Organization)
۱۰- ارائه جزئیات مالی شرکت (Financial plan and projections)
۱۱- برنامه بازگشت سرمایه – ROI با همان (Return on Investment)
۱۲- درخواست سرمایه و دلایل آن (Request For Funding)
۱۳- مدارک و ضمایم لازم بر حسب نیاز طرح کسب و کار (Appendix)
بیزین

بیزینس پلن یا طرح توجیهی تجاری کسب و کار (Business Plan) – شرکت مشاور آکام آتا
بیزینس پلن Business Plan چیست؟
بیزینس پلن یک طرح جامع، کامل و تخصصی برای معرفی کسب و کار و اهداف آن برای شروع و ادامه کسب و کار است و در واقع نقشه راه مدیریت کسب و کار برای حیات و شروع به کار می باشد که با اهداف خاصی مانند جذب سرمایه و یا استفاده داخل مجوعه توسط شرکت طراحی بیزینس پلن تهیه و تدوین می شود. اگر در ابتدای کسب و کار خود بیزینس پلن کار خود را طراحی کنید. می توانید با سرعت و موفقیت بیشتری سرمایه گذاران را جذب کسب و کار خود کنید. در ادامه قصد داریم شما را بیشتر با مفهوم بیزینس پلن آشنا کنیم. و با نمونه هایی مانند بیزینس پلن مجتمع تجاری نیز آشنا می شوید.
در طراحی بیزینس پلن Business Plan چه مواردی باید رعایت شود؟
- در طراحی این طرح برای کسب و کار تجاری، علاوه بر اینکه باید تمامی پیشینه و موارد مربوط به کسب کار و تجارت خود را مشخص کنید. باید مشخص کنید که چه اهدافی را پیش رو دارید. و چه نیاز هایی را به واسطه کسب و کار خود رفع خواهید نمود.
- در طرح خود باید مشخص کنید که مخاطب شما چه تیم، ارگان، گروه و یا افراد خاصی هستند.
- برای شروع و یا توسه کسب و کار و تجارت خود به چه میزان سرمایه ای نیاز دارید؟ آیا گروه خاصی می توانند این نیاز به سرمایه را رفع نمایند؟
- کسانی که به عنوان مشتری های شما شناخته می شوند. آیا در محیط و شرایط خاصی کار و زندگی می کنند. و یا اینکه عمومیت مردم مشتری شما هستند.
- کسب کار شما، شامل چه محدودیت سنی است. آیا اصلا محدودیت سنی در تجارت شما وجود دارد؟
- موارد بسیار دیگری از جمله، موضوعات مالی، سرمایه، بازاریابی و فروش، مدر درآمدی، منابع یا همان سرمایه های انسانی، تخصص، بازگشت سرمایه، و سایر موارد تخصصی نیز در طراحی بیزنس پلن یا طرح توجیهی بررسی شود.
- نکته ی انتهایی که در طراحی بیزینس پلن باید آن را در نظر بگیرید، این است که چه محدودیت هایی بر سر راه تجارت شما قرار دارد. این محدودیت ها را بشناسید. و راه های رشد در محدودیت ها را شناسایی کنید.

تهیه و تدوینُنوشتن بیزینس پلن، Business Plan تهیه طرح توجیحی
س پلن یا طرح توجیهی تجاری کسب و کار (Business Plan)
بیزینس پلن یا طرح توجیهی تجاری کسب و کار (Business Plan)
طرح توجیحی کسب و کار شرح کتبی آیندهی تجارت شما – مشاوره طرح کسب و کار کلید راهگشای موفقیت
طرح توجیحی کسب و کار شرح کتبی در مورد آینده ی تجارت شما است ، سندی که نمایانگر برنامه ریزی برای آنچه قصد دارید انجام دهید و چگونگی آن می باشد. شرکت طراحی بیزینس پلن طرح توجیحی کسب و کار را که در اصل یک سند راهبردی ( استژیک) برای کسب و کار شماست ارائه می دهد. زیرا آینده و سرنوشت اقتصادی کاری که در صدد انجام آن هستید را مشخص میکند و اثر مستقیم بر زندگی حرفه ای، سلامت کسب و کار شما خواهد گذاشت. از همین جا، امروز، با منابع، دارایی ها و هزینه هایی که در طرح توجیحی کسب و کار پیش بینی کردهاید، آغاز خواهید کرد تا به نقطه مورد نظر برسید. در طرح توجیحی کسب و کار اغلب راه افتادن کسب وکار، ایجاد درآمد و رسیدن به نقطه سر به سر است. هدف کسب و کار شما در آینده (بطور معمول سه تا پنج سال آینده) رسیدن به مجموعه متفاوتی از منابع، توانمندیها، استخدام نیرو های جدید متناسب با توسعه کسب و کار ، افزایش دارایی ها و سرانجام سودآوری می باشد . برنامه شما نشان می دهد که چگونه از مبدا به مقصد خواهید رسید. مثلا در مورد بیزینس پلن مجتمع تجاری توضیحات و برآوردهای لازم را انجام می دهد.
در دنیا – تدوین طرح توجیحی کسب و کار یک گزارش کتبی برای دریافت وام یا تخصیص بودجه است. شایسته است به طرح توجیحی کسب و کار به عنوان نقشه راه آینده اقتصادی خود بنگرید. این طرح نمایه ای برای درک چگونگی شکل گرفتن کسب و کار است . شما از این طرح می توانید به عنوان چراغ راه و ابزاری برای نظارت بر پیشرفت تا حصول به نتیجه بهره ببرید .
بیزینس پلن یک طراحی فوق العاده برای معرفی و شناخت کسب و کار و اهداف کار شما است. اگر در ابتدای کسب و کار خود بیزینس پلن کار خود را طراحی کنید. می توانید با سرعت و موفقیت بیشتری سرمایه گذاران را جذب کسب و کار خود کنید. در ادامه قصد داریم شما را بیشتر با مفهوم بیزینس پلن آشنا کنیم. یک شرکت طراحی بیزینس پلن می تواند این طرح را برای شما ارائه دهد.
در طراحی بیزینس پلن چه مواردی باید رعایت شود؟
- در طراحی این طرح برای کسب و کار تجاری، علاوه بر اینکه باید تمامی پیشینه و موارد مربوط به کسب کار و تجارت خود را مشخص کنید. باید مشخص کنید که چه اهدافی را پیش رو دارید. و چه نیاز هایی را به واسطه کسب و کار خود رفع خواهید نمود.
- در طرح خود باید مشخص کنید که مخاطب شما چه تیم، ارگان، گروه و یا افراد خاصی هستند.
- برای شروع و یا توسعه کسب و کار و تجارت خود به چه میزان سرمایه ای نیاز دارید؟ آیا گروه خاصی می توانند این نیاز به سرمایه را رفع نمایند؟
- کسانی که به عنوان مشتری های شما شناخته می شوند. آیا در محیط و شرایط خاصی کار و زندگی می کنند. و یا اینکه عمومیت مردم مشتری شما هستند.
- کسب کار شما، شامل چه محدودیت سنی است. آیا اصلا محدودیت سنی در تجارت شما وجود دارد؟
- نکته ی انتهایی که در طراحی بیزینس پلن باید آن را در نظر بگیرید، این است که چه محدودیت هایی بر سر راه تجارت شما قرار دارد. این محدودیت ها را بشناسید. و راه های رشد در محدودیت ها را شناسایی کنید.
بخش های اصلی در طراحی بیزینس پلن کدامند؟ – مشاوره طرح کسب و کار کلید نقشه راه
- Executive summary( خلاصه اجرائی): خلاصه اجرایی یک بخش نهایت ۲ صفحه ای است. که در ابتدای طراحی بیزینس پلن قرار می گیرد. این بخش به یک مرور کلی بر روی تمام طرح کسب و کار شما دارد. و همچنین اهداف شما از کسب و کارتان را به طور خلاصه بیان می کند. این بخش اولین قسمت طرح شماست که سرمایه گذار آن را می خواند. به همین دلیل بهتر است پس از آنکه طرح شما کامل شد، این قسمت را تکمیل کنید.
- Opportunity ( فرصت): در این بخش از طرح باید مشخص شود که شما چه مشکلی را در بازار می خواهید حل کنید. هدف اصلی شما و مخاطبین شما چه گروه و یا افرادی هستند. و همچنین به طور واضح مشخص کنید که دقیقا چه خدماتی را می خواهید ارائه دهید.
- Execution ( اجرا): در این مرحله از طرح باید مشخص شود که می خواهید به چه روشی طرح خود را وارد بازار تجارت کنید. این بخش شامل مدیریت فروش کسب و کار شما، نحوه تبلیغات و برنامه ریزی سنجش پیشرفت کار است.
- Team and company ( تیم و شرکت): برای اینکه سرمایه گذاران اطمینان بیشتری روی تیم و گروه شما داشته باشند. اگر تیم شرکت شما تکمیل شده است. لیست کامل کارکنان شرکت را به همراه آدرس شرکت در این بخش از طرح معرفی کنید. این کار می تواند سرمایه گذارانی که به دنبال کار با شرکت های موفق هستند را جذب کسب و کار شما کند.
- Financial plan ( طرح مالی): در این بخش نیاز است تا شما به طور کامل و به صورت منطقی میزان سرمایه، مالیات، هزینه های شرکت و کارکنان، سود دهی و احتمالات ضرر و تمامی هزینه های مربوط به کسب و کارتان را به صورت دقیق پیش بینی کرده و آن را در بخشی با عنوان طرح مالی در طرح بیزینس پلن خود جای دهید.
- Appendix (پیوست): اگر محصولات و مواردی خارج از بخش های ذکر شده است. که نیاز است تا آن را به سمع و نظر سرمایه گذاران برسانید. می توانید در این بخش از بیزینس پلن آن را ذکر کنید.
طرح توجیحی کسب و کار برای چه کسانی مفید است؟
ممکن است این پرسش پیش بیاید که طرح توجیحی کسب و کار برای چه کسانی مفید است ؟ پاسخ این است که مدیران استارتاپ ها، کارآفرینان، روسای شرکت هایی که به دنبال شراکت در کسب و کار های نو هستند، صاحبان و مالکان کسب و کار، هرکسی می خواهد در کسب وکاری سرمایه گذاری کند و یا آن را گسترش دهد، یا منابع قابل توجهی پول، انرژی یا زمان مصرف کند و انتظار می رود سود را برگرداند، باید طرح توجیحی کسب و کاربنویسد.
بسیاری از شرکتهای بزرگ کار خود را روی کاغذ، در قالب طرحی برای متقاعد کردن سرمایه گذاران برای تأمین سرمایه لازم آغاز کردند. مانند بیزینس پلن مجتمع تجاری که برای جذب سرمایه گذار مفید خواهد بود.
تنها کسی که باید پاسخگو باشد شخص شما هستید !
تنها کسی که باید در برابر پیشرفت یا عدم آن از نظر نتایج کیفیت و هزینه و زمان در برنامه طرح توجیحی کسب و کار پاسخگو باشد شخص شما هستید ! نوشتن برنامه برای طرح توجیحی کسب و کار شما را وادار می سازد تا همه چیز را به طور همزمان بررسی کنید: تحقیقات بازار، فرضیات بازاریابی، برنامه عملیاتی، برنامه مالی، ساخت و ساز و زیرساخت، خرید ماشین آلات، به کارگماری منابع انسانی و استفاده از سرمایه های انسانی و منابع مالی و…. همه در سلسله زمانی که شما مشخص می کنید، انجام شده و درموفقیت یا شکست کسب و کار شما موثرند. همچنین هیچ کس جز شما به عنوان صاحب و مدیر کسب وکار مسئولیت موفقیت یا شکست این پروژه را ندارد.
طرح توجیحی کسب و کار به تعیین هدف اصلی شما کمک می کند – مشاوره طرح کسب و کار کلید نقشه راه کاری
طرح توجیحی کسب و کار به تعیین هدف اصلی شما کمک می کند. به عنوان مثال ، چنانچه در طرح توجیحی کسب و کار در بخش برنامه بازاریابیتان خرید سالانه ۱۰،۰۰۰ مشتری را پیش بینی کرده و در برنامه کارکنان قرار باشد ۲ فروشنده استخدام نمایی ، دیر یا زود از خود خواهید پرسید: چگونه ۲ فروشنده می توانند ۱۰،۰۰۰ مشتری بیابند؟ هنگامی که در برنامه بازاریابی خود تا پایان سال اول باید ۱۰،۰۰۰ مشتری از شما خرید کنند تا شما را به نقطه سود یا سر به سر برسانند این یک پیش بینی منفعل نیست. شما فقط منتظر آمدن مشتری نیستید. رسیدن به عدد درآمد تعیین شده به هدف بزرگ فروش شما تبدیل می شود . جستجوی پاسخ ممکن است شما را به این نتیجه برساند که افزون بر استخدام کارکنان لازم است کارهای دیگری همچون تبلیغات، پیش بینی خدمات پس از فروش، عضویت در بانک های اطلاعاتی و تماس با تشکل ها و موسسات مربوط ، مذاکره یا توزیع کنندگان و تمرکز بر فروش عمده به شرکت های بزرگ انجام دهید. بیزینس پلن مجتمع تجاری می تواند به تمام این جزییات بپردازد. مشاوره طرح کسب و کار کلید نقشه را و موفقیت کسب و کار است.
طرح توجیحی کسب و کار مبنایی برای آموزش شما
برنامه های شما در طرح توجیحی کسب و کار مبنایی برای آموزش شما و ابزاری برای نظارت بر پیشرفت شما است. اگر قرار است نمونه محصول اولیه شما تا اول ماه آینده آماده شود ، اما ۷ روز دیرتر آماده گردد، از خودتان بپرسید که چرا؟ چه چیزی موجب این تاخیر در تولید شده ؟ و اگر این رویه و بی نظمی ادامه یابد در زمان مورد نظر خواهید توانست کسب و کارتان را بهرهبرداری برسانید؟ آیا این تاخیرموجب گران تر شدن قیمت مواد اولیه یا ازدست دادن مشتربان نخواهد شد؟ نکند در برنامه ریزیتان به مسیر خطا رفته اید ؟ آیا برای جبران وقت تلف شده و جلوگیری از تکرار این تاخیرها می توان تدبیری به کار بست؟ آنچه یاد می گیرید به شما کمک می کند تا دفعه بعد کار را به عنوان بخشی از طرح عملیاتی خود بهتر انجام دهید .
طرح توجیحی کسب و کار سندی برای جلب اعتماد
طرح توجیحی کسب و کار سندی برای جلب اعتماد است. این طرح یک تصویر مناسب و منطقی برای تعامل با سازمان ها، بانک ها یا افرادی است که قرار است به شما مجوز یا وام بدهند . شماباید طرحی را ارایه دهید که شمای کلی کسب و کارتان را از روزی که آغاز می کنید تا زمانی که کسب و کارتان رونق گرفته و توان بازپرداخت ما به ازای تسهیلات دریافتی را داشته باشید به دیگران نشان دهد. طرح توجیحی کسب و کار ،یک سند و سابقه ی کتبی از شماست که هدف های شما و چگونگی رسیدن به آنها را مشخص می کند. این طرح با صدای بلند و واضح ، پیامی را ارسال می کند: شما کسب و کار خود را درک می کنید و می توانید به نتایج وعده داده شده برسید. بیزینس پلن مجتمع تجاری نیز همین سند کتبی است.
بیزینس پلن یا طرح توجیهی تجاری کسب و کار (Business Plan) – شرکت مشاور آکام آتا
طرح کسب و کار یا طرح تجاری (طرح توجیهی) به زبان انگلیسی بیزینس پلن (Business Plan)
بیزینس پلن کلمه ای به زبان انگلیسی (Business Plan) همان طرح تجاری (طرح توجیهی) و یا طرح و برنامه جامع کسب و کار است. اگر فارغ التحصیل MBA یا همان مدیریت اجرایی کسب و کار ( Master of Business Administration ) یاشید حتما با طرح تجاری یا طرح کسب و کار آشنا هستید. حتی گاها مدیران از افرادی که برای سمت های مدیریتی و اجرایی برای مصاحبه دعوت می کنند می پرسند بیزنس پلن چیست؟ آیا می توانید برای می بیزنس پلن بنویسید؟ شرایط و نحوه تدوین بیزنس پلن چیست؟ بیزینس پلن برای دانشجویان انجام نمی دهیم.
تدوین و نگارش طرح تجاری – طرح توجیهی کسب و کار (Business Plan)
برای تدوین و نگارش برنامه جامع کسب و کار یا طرح تجاری Business Plan باید تمامی جوانب یک کسب و کار در نظر گرفته شود. از برنامه فروش، بازاریابی و مدیریت منابع انسانی گرقته تا برنامه های مالی، حسابداری، تبلیغات، مدیزیت اجرایی و برندینگ کسب و کار باید مطالعه و بر روی کاغذ آورده شود. از دیگر موارد مهم مدل در آمدی (Revenue Model) کسب و کار است که باید به آن توجه ویژه شود. امکان سنجی (Feasibility Study) از دیگر مواردی است که نیاز است انجام شود.
بیزینس پلن یا همان طرح کسب و کار در واقع یک راهنما و به عنوان یک نقشه ی راه و راهنما برای کسب و کار شما می باشد، در واقع شما با استفاده از طرح کسب و کار اهداف و جزئیات و نحوه برنامه ریزی خود را برای کسب و کار مشخص می کنید. بهتر است پیش از شروع فعالیت تان یک طرح کسب و کار برای خود طراحی کنید. استراتژی های خود را در آن ذکر کنید و سپس قدم به قدم با توجه به برنامه ریزی که کردید پیش بروید. این نکته را فراموش نکنید که شما باید طرح کسب و کار خود را به صورت آپدیت (بروز) نگه دارید و با توجه به تغییرات و شرایط بازار در زمینه کسب و کار خود طرح کسب و کار خود را به روز کنید. بیزینس پلن دانشجویی انجام نمی دهیم.
فواید مهم در بیزینس پلن – طرح توجیهی Business Plan
۱- جذب کردن سرمایه گذار: Business Plan طرح توجیهی – کمک مهمی را به کارآفرینانی خواهد کرد که در جستجوی سرمایه گذار هستند و میخواهند برنامه ها و دیدگاههای کسب و کارشان را به نحو عالی در معرض دید سرمایه گذاران بگذارند.
۲- گم نکردن راه خودمان: از طرف دیگر طرح توجیهی – طرح توجیهی Business Plan خواهد توانست برای جذب افراد کار لازمه ، بهتر کردن معامله با تامین کننده ها و به شکل کلی، جواب دادن به این سوال که چگونه شرکت خودمان را به بهترین شکل مدیریت کنیم، مثمر ثمر باشد. بیزینس پلن رایگان نمی باشد.
حالا باید ببینیم که یک طرح کسب و کار – طرح توجیهی دارای چه مواردی است و این موارد را به چه شکلی در کنار هم قرار میدهیم؟ آن چیزهایی که در طرح کسب و کار داریم!
به زبان ساده، بیزینس پلن – طرح توجیهی Business Plan دارای این موارد میباشد:
- برنامه ها و اهداف کسب و کار شما
- تاکتیک هایی که برای رسیدن به اهداف خود دارید.
- شناختن مشکلات احتمالی برای کسب و کار شما
- راه هایی برای حل مشکلات
- چارت سازمانی کمپانی شما (شامل عناوین وظایف هر کدام از انها)
- مقدار سرمایه لازم برای تامین منابع مالی کسب و کارتان
سه قسمت اصلی در Business Plan بیزینس پلن – طرح توجیهی – بیزینس پلن رایگان نیست.
یک بیزینس پلن Business Plan شامل ۳ قسمت اصلی است:
۱- طرح مفهومی (طرح توجیهی) برای کسب و کار شما:
این طرح شامل موضوعات کلی مربوط به صنعت شما، ساختمان کلی کسب و کار شما و کالا یا خدمات اصلی شما است. آموزش بیزینس پلن نوشتن رایگان نیست.
۲- تحلیل بازار کسب و کار – طرح توجیهی:
در این مورد شما باید این مسائل را توصیف و بررسی کنید:
بازار شما را چه افرادی تشکیل خواهند داد؟
چه مواقعی بهتر میتوان انها را پیدایشان کرد؟
چه موقعی و چرا ممکن است انها خرید کنند؟
با چه افرادی برای صاحب شدن این بازار باید رقابت کنیم؟
برای رقابت کردن با آنها باید به چه جایگاه و موقعیتی برسیم؟
۳- قسمت مالی طرح توجیهی:
در اخر به این میپردازید که درآمد شما، جریان نقدینگی شرکت، ترازنامه مالی شرکت و بقیه نسبتهای مالی که مربوط به کسب و کار شما است، چگونه خواهد بود؟ برای این قسمت به احتمال خیلی زیاد به یک برنامه و نرم افزار برای حسابداری و یک شخص حسابدار نیاز پیدا خواهید کرد! چیکار کنم بیزینس پلن بنویسم.
هفت مورد کلیدی در طریقه نوشتن طرح توجیهی کسب و کار برای استارت آپ ها
به جز این سه قسمت اصلی که در Business Plan وجود دارد؛ ۷ مورد مهم دیگر هم در طرح توجیهی کسب و کار نوشته خواهد شد و شامل:
- چکیده اجرایی
- توضیح کسب و کار
- تاکتیکهای لازمه در بازار
- بررسی و آنالیز رقبا
- برنامه طراحی و رواج دادن کسب و کار
- عوامل اقتصادی و عوامل مالی در شرکت
- برنامه های بخش مدیریت و برنامه های عملیاتی
علاوه بر اینها، Business Plan دارای مواردی مثل صفحه عنوان، یک فهرست مطالب و همچنین یک کاور نیز میباشد. نوشتن بیزینس پلن برای کارم.
بیزینس پلن (طرح توجیهی) شما باید به چه مقداری باشد؟
بستگی دارد به این موضوع که از Business Plan – طرح توجیهی – خودتان چه استفادهای خواهید داشت، بازه این طرح میتواند از یک خط در پشت یک عدد پاکت تا یک فایل با صد صفحه را شامل شود! اما اکثرا یک طرح کسب و کار، حدودا ۱۵ تا ۲۰ صفحه می باشد (و البته این عدد قابل تغییر خواهد بود).
- ماهیت کسب و کار شما : مقدار Business Plan – طرح توجیهی – مهمتر از هر چیزی، اصولا به ماهیت کسب و کار شما بستگی دارد. اگر کسب و کاری که شما دارید ماهیت کاربردی سادهای را دارد، خواهید توانست آن را به تعداد پایینی از کلمات خلاصه کنید. بیزینس پلن می نویسم.
- به رو بودن بودن یا به روز نبودن کسب و کار شما: از طرف دیگر، اگر کسب و کارتان برنامه دارد تا شکل جدیدی از یک کسب وکار را و یا حتی یک صنعت تازه را در یک بازار جدید معرفی نماید، ممکن خواهد بود تا نیاز باشد تا حجم بیشتری را در مورد آن توضیح دهید.
- هدف از نوشتن Business Plan – طرح توجیهی چیست: هدف از نوشتن Business Plan هم عامل دیگری است که بر میزان طرح کسب و کارتان تاثیر خواهد داشت. اگر به طور مثال، برای کسب و کار همراه با ریسک خود، میخواهید یک تا چندین میلیارد تومان بودجه در نظر بگیرید، حتما شما نیاز دارید تا توضیحات بهتر و قانع کنندهتر را در قسمت های مختلف طرح کسب و کار خودتان بنویسید. بیزینس پلن نوشتن را ما انجام می دهیم.
ولی اگر Business Plan – طرح توجیهی – شما فقط برای مرور کردن برنامه ها و اهداف شرکت خودتان و همینطوربرای راحتی مدیریت کسب و کارتان میباشد؛ البته که یک نسخه مختصر و مفیدتر میتواند بسیار برای شما مناسبتر باشد.
چه فردی به Business Plan (طرح توجیهی) بیزینس پلن احتیاج دارد؟
شخصی که به بیزینس پلن Business Plan احتیاج ندارد، کسی است که بطور کلی و اصلا کسب و کاری برای خود ندارد! در واقع، هر فردی که میخواهد یک کسب و کاری را شروع نماید یا توسعه بدهد، قرار است یک مقداری (حالا کم یا زیاد) هزینه خود ، وقت خود و انرژی خود را برای رسیدن به هدف خود صرف کند و حتما این فرد به بیزینس پلن Business Plan احتیاج پیدا میکند.
طرح توجیهی کسب و کار برای استارت آپ ها
بسیاری از کمپانی ها و استارت آپهای وسیع ، کار خود را از نوشتن یک بیزینس پلن Business Plan شروع کردند؛ به شکلی که بتوانند بودجه لازم را برای اغاز کسب و کارشان از یک شخص سرمایهگزار کسب کنند.
البته این موضوع اشتباه بزرگی است که ما بگوییم استارت آپ تنها وقتی به بیزینس پلن Business Plan احتیاج دارد که در پی یک سرمایه برای اغاز کار خود میگردد. Business Plan بیزینس پلن برای تمام اقسام سرمایه گذاریها در هر دوره زمانی و در هر موقعیتی که کسب و کار با آن رو به رو میشود میتواند بسیار مفید و شاید حتی در بعضی مواقع ضروری واقع بشود. بیزینس پلن را فراموش نکنید.
– طرح توجیهی – طرح توجیهی – طرح توجیهی – طرح توجیهی – طرح توجیهی – طرح توجیهی – طرح توجیهی
تدوین و تهیه بیزینس پلن (Business Plan) و نوشتن طرح توجیهی برای جذب سرمایه گذار
تدوین و نگارش بیزینس پلن و یا طرح توجیهی کسب و کار برای متقاعد سازی و جذب سرمایه گذار امری ضروری است. بیزینس پلن مهم است.
– طرح توجیهی – طرح توجیهی – طرح توجیهی – طرح توجیهی – طرح توجیهی – طرح توجیهی – طرح توجیهی
مشاوره تدوین طرح تجاری کسب و کار – طرح توجیهی (Business Plan) – بیزینس پلن
توجه شود تحلیل PESTEL ابزاری برای تحلیل کسب و کار است. و در ابتدای کار شاید نیازی به بررسی آن در طرح تجاری نباشد. مشاوره طرح کسب و کار کلیدی برای موقیت آینده کسب و کار شما می باشد. اگر در تدوین طرح تجاری کسب و کار سوالی دارید در قالب پروژه ای مشاوره ای برای کسب و کار شرکت خود در تهران یا استان گیلان می توانید با ما (شرکت آکام آتا) تماس حاصل فرمایید.
مهندس یاشا سازمند
مشاور عالی بازاریابی و مدیریت کسب و کار
کارشناس ارشد مدیریت از دانشگاه علوم و مدیریت کشور مالزی
بیش از یک دهه فعالیت در حوزه های مختلف کسب و کار
سوابق علمی – تحقیقاتی، کارشناسی، مشاوره، اجرایی و مدیریتی، در حوزه بازاریابی و فروش – کسب و کار در داخل و خارج کشور
سابقه همکاری با شرکت های چند ملیتی و بین المللی نظیر مخابرات سنگاپور سینگتل، (به انگلیسی: SingTel) – نتاپ (به انگلیسی: NetApp) – شرکت SELLBYTEL / Group و – Brandt International Sdn Bhd
سوابق معتبر بین المللی و از مولفین چندین مقاله علمی مدیریتی منتشر شده در ژورنال های مطرح بین المللی دنیا – H index 5 Google Scholar
مدرس زبان انگلیسی با سابقه تدریس زبان انگلیسی در آموزشگاه زبان انگلیسی داخل و خارج از کشور (تهران و مالزی)
افتخار همکاری با IranTalent – دو ۲ شرکت بازرگانی – یک شرکت FMCG و یک شرکت گردشگری سلامت – در ایران
مدیر عامل و عضو هیئت مدیره شرکت آکام آتا منطقه آزاد انزلی (سهامی خاص)
جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت خدمات مشاوره مدیریت کسب و کار، مشاوره فروش و بازاریابی – مذاکرات و مکاتبات تجاری بین الملل در تهران و استان گیلان می توانید با کارشناسان شرکت تماس حاصل فرمایید.
شرکت طراحی بیزینس پلن
شرکت طراحی بیزینس پلن در جهت تهیه ی سندی که در آن بتوان اهداف کسب و کار، محصولات و خدمات، نحوه ی درآمدزایی، مسائل مربوط به نیروی انسانی و رهبری آن، تامین اعتبار مالی، و دیگر مسائل را مشخص کرد فعالیت می کند. وجود چنین سندی برای موفقیت هر کسب و کاری ضروری است. بیزینس پلن در واقع یک راهنما و نقشه ی راه منسجم برای کسب و کار است که می تواند اهداف و برنامه های لازم برای هر کسب و کار را با جزئیات مشخص کند تا برای رسیدن به اهداف راه روشنی پیش روی ما باشد. پس هر کس که به دنبال این است تا برای رسیدن به اهداف ارزشمند خود در زمینه ی کسب و کار زمان، منابع و سرمایه ی خود را صرف نماید، به یک نمونه از این طرح تجاری و برنامه ریزی جدی نیاز خواهد داشت. یک شرکت طراحی بیزینس پلن می تواند این طرح را به خوبی ارائه دهد. انواع این کار شامل بیزینس پلن مجتمع تجاری ، نمونه بیزینس پلن مهاجرت، نمونه بیزینس پلن صنعتی، نمونه بیزینس پلن استارت آپ، تولیدی و غیره می شود. به این ترتیب می بینیم که چرا باید از خدمات شرکت طراحی بیزینس پلن داشته استفاده کنیم. این طرح کسب و کار در واقع هدف گذاری کاری را مشخص می کند و برنامه ها و ابزارهای رسیدن به هدف را تفسیر و تحلیل می کند. این برنامه نشان دهنده ی راه و مسیر کسب و کار و میزان موفقیت آن در آینده است. از طریق استفاده از خدمات شرکت طراحی بیزینس پلن صاحبان کسب و کار می توانند با توجه بیشتر نسبت به مدل کسب و کار خود، پیشرفت بیشتری در کار حاصل کنند. در نتیجه عواملی که باعث شکست و عدم موفقیت می شوند کم اثر تر شده و می توان با پیدا کردن راهی برای تغییر و بهبود مدل کسب و کار با آنها مقابله کرد. این طرح چارچوبی از قواعد را تعیین و از آنها پیروی می کند و به این ترتیب باعث افزایش تمرکز و رسیدن به اهداف تعیین شده می شود و با سازمان دهی برنامه ها باعث ایجاد نظم و ترتیب بیشتر و بازدهی بیشتر می شود.
خلاصه اجرایی در شرکت طراحی بیزینس پلن
هدف از تهیه ی خلاصه نویسی اجرایی در طرح کسب و کار، تهیه ی خلاصه ای از آنچه در پی بیان آن هستیم می باشد و چنین طرحی در واقع به صورت یک نمای کلی در سطح بالای کسب و کار است که می تواند در جهت جذب سرمایه گذار عمل نموده و مخاطب را ترغیب به مطالعه ی بیشتر کند. یک خلاصه ی اجرایی برای یک برنامه کاری شامل مواردی است که در ادامه ذکر می شود. یکی از این موارد مفهوم کسب و کار است که بیان می کند کسب و کار شما دقیقا چه می کند. مورد بعدی اهداف کسب و کار است که بیان می کند این کسب و کار می خواهد چه اهدافی را در کار محقق کند. در مرحله ی بعدی توضیحات و تمایز محصول قرار دارد که بیان می کند شما چه می فروشید و چه تفاوتی با همکاران خود دارید. صحبت در مورد بازار هدف تعیین می کند که شما به چه کسی محصولات خود را می فروشید. و در مرحله ی بعدی برنامه بازاریابی است که تعیین می کند چگونه برای رسیدن به مشتریان خود برنامه ریزی کنید. اما وضعیت مالی فعلی تعیین می کند که در حال حاضر چه درآمدی دارید و وضعیت مالی پیش بینی شده نیز پیش بینی می کند که درآمد شما چگونه خواهد بود. بیزینس پلن مجتمع تجاری نیز در مورد مسائل و اهداف کاری یک مجتمع تجاری صحبت می کند. تجزیه و تحلیل و شناسایی نقاط قوت و ضعف یک کسب و کار امری است که با ارائه ی یک تجزیه و تحلیل و شناسایی نقاط قوت و ضعف رقبای کاری به شما کمک می کند تا یک مقایسه ی کاری اصولی با رقبای خود داشته باشید. به این ترتیب مشخص کردن اندازه ی کسب و کار و شناسایی نیازهای اولیه صورت می گیرد.
شرکت مشاوره طراحی
شرکت طراحی بیزینس پلن برای ارائه ی یک طرح جامع، کامل و تخصصی به منظور معرفی کسب و کار و اهداف آن برای شروع و ادامه کسب و کار فعالیت می کند. در واقع چنین طرحی، همچون نقشه ی راه مدیریت کسب و کار برای شروع و تداوم کار می باشد و با اهداف خاص دیگری مانند جذب سرمایه گذار نیز تهیه و تدوین می شود. پس کسب و کارهای نوپا می توانند در ابتدای کسب و کار خود از طریق دریافت مشاوره ی تخصصی برای طراحی این از یک طرح شرکت طراحی بیزینس پلن با سرعت و موفقیت بیشتری سرمایه گذاران را جذب کسب و کار خود نمایند. هزینه ای که برای نوشتن این طرح از شرکت طراحی بیزینس پلن دریافت می شود، به عوامل متعددی بستگی دارد: مانند نوع کسب و کار، وسعت شرکت، اهداف و غیره و به همین دلیل در ابتدا یک مشاوره و دریافت تخمین قیمت ها مورد نیاز است. یک شرکت طراحی بیزینس پلن با در نظر گرفتن تمهیدات و پیش بینی های لازم برای طرح های مختلف مانند بیزینس پلن مجتمع تجاری کمک می کند تا تعین شود که اهداف شما در بازارهای مختلف به چه فرم های حقوقی نیاز دارد. به این ترتیب شما با مقررات قانونی مربوط به کسب و کار خود بهتر آشنا می شوید. در ضمن باید با میزان سرمایه ی اولیه مورد نیاز جهت راه اندازی کسب و کارتان نیز آشنا باشید. که چنین ظرحی با شناسایی نیازهای اولیه کسب و کار شما را یاری می دهد. بیزینس پلن مجتمع تجاری به عنوان مثال، با تعیین استراتژی های مناسب برای انجام مقابله با رقبا عمل می کند. و در ادامه بیان می کند که چطور می خواهید به مشتریان و مصرف کنندگان خود دسترسی پیدا کنید. و در این مسیر از چه نوع تبلیغات و استراتژی هایی در بازاریابی استفاده می کنید. به عبارت دیگر استراتژی معرفی محصولات یا خدمات شما چیست. بیزینس پلن مجتمع تجاری کمک می کند تا به تدوین چشم انداز جامعی از این کسب و کار رسیده و با ایجاد درک کامل از کسب و کار به کمک بیزینس پلن مجتمع تجاری به تعیین نیازهای مالی و برآورد راه های تامین آن ها پیدا کرد.