طرح کسب و کار یک صفحه ای پرورش قارچ
برای پرورش قارچ یا سایر اهداف پرورش گل و گیاه و شما حتما باید در فضای مجازی حضور داشته باشید، هزینه های فضای مجازی و دیجیتال مارکتینگ خود را که شامل طراحی سایت و سئو است در طرح کسب و کار یا طرح توجیهی کارآفرینی خود بگنجانید. از متخصصین و کارشناسان و مشاوران شرکت ما مشورت بگیرید. سایر مواردی که در آن نیاز به طرح توجیهی یا طرح کسب و کار دارید به شرح زیر است که در مقالات به آن پرداخته ایم.
- طرح کسب و کار یک صفحه ای گلخانه
- نمونه طرح کسب و کار تکمیل شده رایگان
- نمونه طرح کسب و کار تولیدی
- نمونه طرح کسب و کار word
- نمونه طرح کسب و کار کارآفرینی
- نمونه طرح کسب و کار خدماتی
- دانلود رایگان طرح توجیهی پرورش قارچ pdf
- طرح توجیهی پرورش قارچ رایگان
- طرح توجیهی پرورش قارچ 1402
- طرح توجیهی پرورش قارچ 1403
- طرح توجیهی پرورش قارچ صدفی
- طرح پرورش قارچ جهاد کشاورزی
- دانلود طرح توجیهی رایگان سال 99
- خلاصه طرح پرورش قارچ
- طرح توجیهی پرورش قارچ 200 تنی
- طرح توجیهی پرورش قارچ دکمه ای 1401
- دانلود طرح توجیهی رایگان سال98
دانلود رایگان طرح توجیهی پرورش قارچ pdf
گاها دیده می شود کاربر به دنبال دانلود رایگان یک طرح توجیهی است. مثلا سرچ می کند “دانلود رایگان طرح توجیهی پرورش قارچ pdf” دقت نمایید همچین طرح های آماده ای به درد شما نخواهد خورد و به اهداف خود نخواهید رسید. طرح توجیحی دقیقا باید بر اساس امکانات و بودجه و اهداف و برنامه های شما باشد در غیر اینصورت کاربردی نخواهد بود و قابل پذیرش نیست. مسلما همه کاربران اینترنتی به همان فایل های آماده موجود در اینترنت که ناقص نیز می باشد دسترسی دارد و کسب که طرح شما را می سنجد قبلا عبارت “دانلود رایگان طرح توجیهی پرورش قارچ pdf” را جستجو نموده است و می داند این طرح را شما خود با کمک مشاوران متخصص خود نگارش کرده اید و یا یک طرح کپی غیر کاربردی است.
مشاوره برای نمونه طرح کسب و کار خدماتی
با کارشناسان ما تماس گرفته، وقت مشاوره را پس از پرداخت حق مشاوره رزرو نمایید و با خیال راحت با متخصصین مشاوره تجاری مشورت نموده تا توضیحات اولیه و جلسه اولیه مشاوره تلفنی را داشته باشیدو و پروپوزال و قیمت و زمان تحویل کار بررسی شده و در اختیار شما قرار گیرد.
بهترین نمونه طرح کسب و کار یک صفحه ای
شرکت مشاور آکام آتا (سهامی خاص) – تاسیس ۱۳۹۸
- پروژه های بین المللی و در سراسر ایران داریم.
- مشاور و خدمات مشاوره در تهران داریم.
- هیچ جلسه ای با دکتر سازمند رایگان نیست.
- امکان انتخاب مشاور و یا مشاوران وجود دارد.
- اجرای پروژه برندینگ با شرکت ما خواهد بود.
- مشاوره تبلیغاتی رایگان خود تبلیغ است.
- مشاوره تبلیغاتی رایگان نداریم.
مرکز مشاوره کارآفرینی، مشاوره کسب و کار و مدیریت، تبلیغات، برندینگ، بازاریابی و فروش، با مجوز رسمی مشاوره تجاری
طراحی وبسایت و اپلیکیشن، سئو و دیجیتال مارکتینگ
- مجموع بیش از نیم قرن سوابق کاری و مشاوران کارشناسی ارشد و دکترا، تجربه زندگی و کار و تحصیل در خارج کشور، و همچینین فعالیت بین المللی این مجموعه آن را یکی از برترین های خاورمیانه نموده است.
مشاهده رزومه مدیرعامل شرکت
تماس با ما و رزرو درخواست مشاوره
مشاور تبلیغات ، راهی در جهت توسعه صنعتی و تجاری شرکت ها در دنیا.
شرکت مشاور آکام آتا (سهامی خاص) – تاسیس 1398
درباره شرکت مشاور آکام آتا بیشتر بدانید…
مشاور تبلیغات ، راهی در جهت توسعه صنعتی و تجاری شرکت ها در دنیا.
شرکت مشاور آکام آتا (سهامی خاص) – تاسیس 1398
درباره شرکت مشاور آکام آتا بیشتر بدانید…
بهترین نمونه طرح کسب و کار یک صفحه ای
نمونه طرح کسب و کار اینترنتی یا همان بیزینس پلن را می توان نخستین مرحله از راه اندازی یک کسب و کار به شمار آورد که در آن یک طرح و برنامه ی مشخص برای کاری که می خواهیم راه اندازی کنیم ارائه می شود. در این بیزینس پلن به راهکارهای مختلفی که می توان آن کسب و کار اینترنتی را به وسیله ی آن انجام داد پرداخته می شود و حتی راهکارهایی برای رفع چالش هایی که در راه این کسب و کار با آن روبرو خواهیم شد هم ذکر می شود. از جمله ی مواردی که می بایست در نمونه طرح کسب و کار یک صفحه ای آورده شوند می توان به چشم انداز این کسب و کار به صورت کوتاه مدت و بلند مدت، کلیه ی هدف ها، پلن ها و نیز ایده ها و فکرهایی که برای آن حوزه ی کاری معین وجود دارند، رسالت نهایی این کسب و کار، رقیب های موجود در این حوزه برای این کسب و کار، کلیه ی برنامه ریزی های مالی این کسب و کار و سایر مواردی از این دست را در بر می گیرد. به طور کلی این بیزینس پلن برای کسب و کارهای اینترنتی را میتوان به عنوان یک ابزار به شما آورد که به کمک آن می توان کسب و کار مورد نظر را بهتر و بیشتر شناخت و در نهایت بتوان آن را به سادگی مدیریت کرد. به نوعی به کمک این نمونه طرح کسب و کار اینترنتی شما می توانید برای رویارویی با هرگونه چالش در زمینه ی کاری خود آماده باشید چرا که از قبل پیش بینی های لازم را برای آن انجام داده اید و دیگر نگرانی ای در این زمینه وجود ندارد.
- گرفتن نمایندگی طراحی سایت و دیجیتال مارکتینگ از وردپرس 24
- نمایندگی شرکت آکام آتا طراحی سایت
- نمایندگی طراحی سایت از گروه مشاوران
چرا می بایست یک بیزینس پلن بنویسیم؟
ممکن است با خودتان به این موضوع فکر کنید که اصلا لزوم نوشتن یک نمونه طرح کسب و کار اینترنتی یا بیزینس پلن چیست؟ چرا باید پیش از شروع کارمان و راه اندازی آن در ابتدا برای ان یک بیزینس پلن طراحی کنیم و وقتمان را پای این کار بگذاریم؟ در پاسخ باید گفت که اگر شما یک طرح کسب و کار اینترنتی برای کار خود داشته باشید می توانید از مزیت های آن بهره مند شوید و در نهایت یک کسب و کار اینترنتی موفق برای خود داشته باشید. به کمک این بیزینس پلن برای کسب و کار خود می توانید تا حد امکان مطمئن باشید که زمانی که صرف این پروژه می کنید، پولی که برای آن قرار است هزینه کنید و حتی نیرو، انرژی و توامی که بر سر این پروژه می گذارید به اتلاف نخواهد رسید. همچنین به کمک در اختیار داشتن چنین طرحی یعنی نمونه طرح کسب و کار یک صفحه ای شما قادر هستید ریسک های موجود برای کسب و کار مورد نظر خود را به کمترین میزان آن برسانید و با مشکل های کمتری مواجه شوید.
چطور می توانیم برای طراحی یک نمونه طرح کسب و کار یک صفحه ای برای خود اقدام کنیم؟
حال که در مورد بیزینس پلن و اهمیت و مزیت های آن اطلاعاتی به دست آوردیم ممکن است این پرسش برای شما هم مطرح شود که چطور می توانیم برای طراحی و نوشتن یک نمونه طرح کسب و کار اینترنتی برای خودمان اقدام کنیم؟ این کار دارای ۴ مرحله ی اساسی است که آنها را می توان به شرح زیر به شمار آورد:
- در گام نخست می بایست با قسمت های مختلف این طرح به صورت جامع و کامل آشنا شده و آنها را به خوبی بشناسید.
- برای هر یک از این بخش های شناسایی شده در مورد طرح خود لازم است تا اطلاعات لازم گردآوری شوند. لازمه ی این کار آنالیز و بررسی دقیق هر یک از ین بخش ها است.
- تحلیل و بررسی تک تک این اطلاعات جمع آوری شده برای هر بخش به شکلی کاملا دقیق و حرفه ای به منظور شناخت هرچه بیشتر و بهتر کسب و کار مورد نظر
- نوشتن نمونه طرح کسب و کار اینترنتی در ساختار حرفه ای و استانداری که برای آن وجود دارد.
بیزینس پلن برای کسب و کارهای اینترنتی می بایست به وسیله چه کسی نوشته شود؟
حال به این موضوع می رسیم که چه شخصی وظیفه و مسئولیت نوشتن این نمونه طرح کسب و کار اینترنتی را بر عهده دارد؟ هر شخصی که ایده ی انجام این کار و راه اندازی آن به ذهنش رسیده است و قصد دارد تا آن را عملی کند می بایست برای طراحی و نوشتن آن هم اقدامات لازم را به انجام برساند. تنها این فرد ایده دهنده و کارآفرین است که می تواند آنچه را که در ذهن خود دارد به صورت بیزینس پلن بر روی کاغذ پیاده سازی کند و همه ی ایده ها را مکتوب کند. البته که مهم است که حتما این نمونه طرح کسب و کار اینترنتی در قالب های استانداردی که برای بیزینس پلن ها هستند پیاده سازی شود. همچنین فرد کارآفرین در صورتی که هیچ ایده ای برای پیاده سازی این فکر در ذهن خویش به صورت بیزینس پلن ندارد می تواند از افرادی که در این زمینه متخصص هستند و کار آنها تهیه ی همین بیزینس پلن ها و یا ارائه ی مشاوره با افراد است کمک بگیرند. این افراد نه تنها در زمینه ی نمونه طرح کسب و کار اینترنتی بلکه در زمینه ی نمونه طرح کسب و کار خدماتی و … هم فعال هستند و می توانند کمک شایانی به افراد در این زمینه باشند.
تفاوت نمونه طرح کسب و کار یک صفحه ای کسب و کار اینترنتی با کسب و کارهای معمولی
این دو مورد یعنی بیزینس پلن برای یک کسب و کار اینترنتی و بیزینس پلن برای کسب و کارهای معمول مانند نمونه طرح کسب و کار خدماتی از نظر کلیات شبیه به هم بوده و برای نوشتن بیزینس پلن اینترنتی هم می بایست از استانداردهای موجود پیروی کرده و بر اساس آنها طرح خود را نگارش کنیم. در نمونه طرح کسب و کار یک صفحه ای تفاوتی که برای این دو طرح به وجود می آید در نحوه ی بازاریابی برای کسب و کار اینترنتی، نحوه ی مدیریت کسب و کار اینترنتی و نیز مواردی در زمینه ی مسائل مالی است. برای مثال در مورد بازاریابی در زمینه ی کسب و کارهای اینترنتی می بایست به شیوه های نوین و اینترنتی عمل کرد و مبنای کار را بر دیجیتال مارکتینگ قرار داد . در صورتی که برای کسب و کارهای غیر اینترنتی شیوه های بازاریابی معمول و سنتی جوابگو بوده و مشکلی به وجود نمی آورند.
مرحله های نوشتن یک نمونه طرح کسب و کار یک صفحه ای
برای این که بتوانیم یک بیزینس پلن اینترنتی خوب طراحی کرده و به نگارش در آوریم می بایست مرحله های زیر را دنبال کنیم:
- در گام نخست یک چکیده از آنچه که قرار است در این کار اینترنتی انجام دهید بنویسید
- در مورد برنامه های بازاریابی این کسب و کار تمام موارد لازم را بنویسید
- تیمی که برای ای اجرایی کردن این ایده ی کسب و کاری نیاز دارید را پیدا کنید.
- یک برنامه ریزی مالی جامع و کامل داشته باشید
- برنامه های کوتاه دتی و بلند مدتی برای کسب و کارتان داشته باشید
- چکیده ای از اطلاعاتی که به آنها نیاز دارید را به دست آورید
- طرح اجرایی خود را با ترتیب اجرایی کردن، خلاصه ای از همه فعالیت های لازم و توضیحات همراه کنید و ضمیمه های موجود را هم در انتها بگنجانید.
- در صورت نیاز این طرح را برای تصحیح و ویرایش به یک متخصص ارائه دهید.
مرحله اول
برای کسب و کار اینترنتی خود جنبه های مختلف را مشخص کنید. مثلا اگر این کار مبتنی بر وب سایت است بهتر است قسمت های مختلف این وب سایت را در طرح مشخص کنید و به توصیف آنها بپردازید. سعی کنید در مورد جامعه ی هدف مخاطبان، آنچه را که می خواهید در این کسب و کار ارائه دهید، زمان شروع به کار این کسب و کار، نحوه ی جذب مشتری و سایر مواردی از این دست در بیزینس پلن به صورت شفاف صحبت کنید. بهتر است اینطور فکر کنید که کسی که این بیزینس پلن را می خواند هیچ اطلاعاتی در مورد کسب و کار اینترنتی ندارد، لذا همه چیز را جامع توضیح دهید.
مرحله دوم
بازاریابی اینترنتی از مهمترین بخش های یک نمونه طرح کسب و کار یک صفحه ای است. در این راستا نکته های زیر را در نظر بگیرید:
- باید بتوانید ثابت کنید که مشتری های لازم برای کسب و کارتان در بستر اینترنت موجود است
- رقیب های اصلی کسب و کارتان را مشخص کنید
- دیجیتال مارکتینگ را هم به صورت بلند مدتی و کوتاه مدتی طراحی کنید
- نحوه ی قیمت گذاری بر روی محصولات خود را تعیین کنید
مرحله سوم
در مورد تیم اجرایی تان و سوابق آنها مفصلا توضیح دهید.
مرحله چهارم
مسائل مالی بسیار مهم هستند. موارد زیر را در بیزینس پلن خود بگنجانید:
- میزان سرمایه ی اولیه
- هزینه های لازم برای این کسب و کار
- پیش بینی نحوه ی به دست آوردن سود و حاشیه سود مورد نیاز
مرحله پنجم
در برنامه های کوتاه مدتی و بلند مدتی نمونه طرح کسب و کار اینترنتی می بایست موارد زیر را بگنجانید:
- تاریخ آغاز به کار این بیزینس
- شروع بکارگیری اعضای مورد نیاز تیم
- خلاقیت ها و نوآوری های دیجیتال مارکتینگ
- در صورت گرفتن وام برنامه های موجود برای بازپرداخت آن
همچنین سعی کنید این بیزینس پلن را مداوما آپدیت کنید و ایرادات آن را رفع کنید.
مرحله ششم
در نخستین قسمت از نمونه طرح کسب و کار یک صفحه ای خود یک خلاصه ی جامع از آنچه در این بیزینس پلن آورده شده است ارائه دهید. پس ابتدا طرح را تکمیل کنید و سپس این خلاصه یا چکیده را بنویسید. در این خلاصه به صورت کوتاه به چکیده ای از شرکت، سیاست های آن اعم از مالی و یا سیاست های سازمانی و … بپردازید و فردی که آن را می خواند می بایست به کمک این چکیده یک دید کلی از این بیزینس پلن به دست آورد.
مرحله هفتم
نمونه طرح کسب و کار اینترنتی را که طراحی کرده اید به صورت کلی بررسی کنید و اگر ایراد یا مشکلی به چشمتان می خورد آن را رفع کنید: مثلا اگر عنوان گذاری را فراموش کرده اید، بخشی را جا انداخته اید و … . عنوان هایی که در همه ی بیزینس پلن ها مشترکند عبارتند از:
- هدف ها
- نکته های مهم
- نمای جامع از کسب و کار
- پلن های دیجیتال مارکتینگ
- برنامه ریزی های مالی
- تحقیقات لازم
- ضمائم
مرحله هشتم
برای رفع مشکلاتی که ممکن است در نمونه طرح کسب و کار یک صفحه ای تان به چشم شما نیامده باشد از یک همکار یا متخصص طراحی بیزینس پلن کمک بگیرید.
نمونه تکمیل شده طرح کسب و کار رستوران
یکی از نمونه کارهای خدماتی که می توان به آن اشاره کرد رستوران داری و راه اندازی یک رستوران است. برای این که بتوانید در راه اندازی کسب و کار خود که یک رستوران است موفق باشید بهتر است حتما برای آن پیش از شروع کار یک طرح توجیهی یا همان بیزینس پلن داشته باشیم. چرا که قرار است سرمایه ی نسبتا زیادی برای ان اختصاص دهیم و به همین علت می بایست پیش از شروع هم همه ی آنچه را که لازم است انجام دهیم برآورد کنیم و یک نقشه ی راه برای این کار داشته باشیم. به کمک این بیزینس پلن شما می توانید حتی از بانک ها و موسسات وام و اعتبارات دریافت کنید و بتوانید برای راه اندازی کسب و کار خود از این سرمایه هم بهره ببرید. علاوه بر این شما با ارائه ی این طرح توجیهی به افراد سرمایه گذار می توانید آنها را مجاب و متقاعد کنید که بر روی کسب و کار شما سرمایه گذاری های لازم را انجام دهند و در راه اندازی کسب و کارتان شما را کمک کنند. در نمونه تکمیل شده طرح کسب و کار رستوران میبایست مواردی مانند مجوزهای لازم برای راه اندازی رستوران، تجهیزات لازم برای راه اندازی این رستوران مورد نظر، مکان مناسب و مورد نیاز برای آن، قیمت پیش بینی شده برای تجهیزات لازم برای این رستوران، نیروی کار و تیم مورد نظر، هزینه های دکور کردن فضا و و وسیله های لازم مانند میز و صندلی ها، سرمایه ی اولیه ی لازم، نحوه ی انجام بازاریابی و سایر مواردی از این دست آورده می شوند.
نمونه طرح کسب و کار یک صفحه ای
نمونه تکمیل شده طرح کسب و کار رستوران، یک طرح کسب و کار کامل، گلخانه، خیاطی، پرورش قارچ، دانلود، آماده، کامل، نمونه
نمونه طرح کسب و کار یک صفحه ای ( به زبان انگلیسی : One Page Business Plan Template )، وقتی در گوگل عبارت فوق را جستجو کنید به عبارات مشابه و مرتبط زیر برخورد می کنید که در پایین صفحه اول گوگل مشاهده می شود. این نشان می دهد که بسیاری از کاربران به دنبال نمونه هایی برای مطالعه و یا حتی دانلود بوده اند.
- طرح کسب و کار یک صفحه ای رستوران
- پروژه کارآفرینی یک صفحه ای
- طرح کسب و کار یک صفحه ای پرورش قارچ
- طرح تجاری یک صفحه ای رستوران
- طرح کسب و کار یک صفحه ای خیاطی
- یک طرح کسب و کار کامل
- دانلود طرح کسب و کار آماده
- نمونه تکمیل شده طرح کسب و کار رستوران
- نمونه طرح کسب و کار خدماتی
- طرح تجاری کامل
- طرح کسب و کار یک صفحه ای گلخانه
- کاربردهای طرح تجاری یک صفحه ای
طرح کسب و کار یا طرح تجاری (Business Plan) متفاوت با مدل کسب و کار (Business Model) – نمونه طرح کسب و کار یک صفحه ای
طرح کسب و کار یا طرح تجاری با مدل کسب و کار فرق دارد. مدل کسب و کار بخشی از طرح تجاری یا طرح کسب و کار است.
آیا نمونه طرح کسب و کار یک صفحه ای وجود دارد؟
بله می توان طرح کسب و کار را در یک صفحه خلاصه نوشت و شرکت طرح کسب و کار یک صفحه ای ( به زبان انگلیسی : The One Page Business Plan Company ) در وب سایت خود می گوید. یک صفحه طرح کسب و کار می تواند بطور شفاف به مدیران و صاحبان کسب و کار بگوید که چه می خواهند و از تیم خود چه بخواهند که به آن خواسته و هدف برسند. این طرح مسلما طرح جامع و کامل و دارای جزییات نخواهد بود و کلیات را مشخص می کند که قابل فهم برای عموم حتی شاید غیر متخصصین حوزه کسب و کار باشد. زیرا به زبان عامیانه رویا پردازی، اهداف ، استراتژی و برنامه مشخص می شود.
طرح تجاری یک صفحه ای
در طرح تجاری یک صفحه ای معمولا موارد زیر ذکر می شود. که بسیار قابل فهم، با زبان ساده بیان می شود.
- چشم انداز
- ماموریت
- اهداف
- استراتژیها
- برنامهها
طرح کسب و کار آماده
وجود یک طرح کسب و کار آماده و نمونه طرح کسب و کار یک صفحه ای برای مدیریت یک کسب و کار کمک بزرگی است. طرح کسب و کار در واقع مانند یک راهنمای اجرایی برای سرمایه گذاری بر روی یک کسب و کار عمل می کند. یک طرح کسب و کار، شامل اطلاعاتی در خصوص کسب و کار، محصولات و خدمات، تیم مدیریتی، استراتژی کسب و کار، نقشه ی اجرایی و تجزیه و تحلیل های مالی است. به بیان ساده طرح کسب وکار، سندی است که اصول اولیه ی کسب و کار، محصولات، خدمات، بازار هدف، اهداف کسب و کار و چگونگی دستیابی به اهداف را شرح می دهد. نیاز به یک طرح کسب و کار دلایل زیادی دارد که با توجه به نوع کسب و کار و هدف از نوشتن طرح کسب وکار این دلایل می توانند دچار تغییر شوند. اما آنچه نقطه ی مشترک برای همه ی کسب و کارهاست، ضرورت برخورداری از یک طرح کسب و کار است. در واقع باید فکر کنیم که در بازار پر رقابت امروز چگونه می توانیم بدون یک برنامه ی مدون و مکتوب به کسب وکار خود رونق ببخشیم و خود را سر پا نگاه داریم؟ برخی دلایل عموما مشترک برای نیاز به یک طرح کسب و کار آماده می تواند به این شرح باشد. در زمانی که قصد دریافت وام بانکی داشته باشیم و یا برای جذب سرمایه گذار یا شریک تجاری برای کسب وکار خود، وجود یک طرح کسب و کار ضرورت پیدا می کند. طرح کسب و کار به ما کمک می کند تا درک درستی از بازار هدف خود داشته باشیم. یک طرح کسب وکار خوب، علاوه بر تعیین موقعیت فعلی کسب و کار و بازار، فعالیت هایی را که لازم است برای رسیدن به موقعیت دلخواه خود انجام دهیم تعیین می نماید. یک طرح کسب و کار آماده اطلاعات پایه و بنیادین در رابطه با آن کسب و کار، و استراتژی های آن را ارائه می کند. یک طرح کسب و کار با در نظر گرفتن یک بخش مالی در خود، می تواند به عنوان معیاری برای تنظیم بودجه ی کسب و کار در نظر گرفته شود.
بهبود طرح کسب و کار
ایجاد یک طرح کسب و کار آماده به صرف زمان و توجه کافی نیاز دارد. برای برنامه ریزی طرح کسب و کار ابزارهایی وجود دارند که به ساده سازی و بهبود روندها کمک می کنند. در تهیه و تدوین طرح کسب و کار قالب هایی کلی وجود دارند. به عنوان مثال قالب طرح کسب وکار سنتی یا قالب طرح کسب وکار ساده یا تک صفحه ای. به عنوان ابزاری برای سازماندهی، یک طرح کسب و کار همچون یک نقشه ی راه است؛ این نقشه می تواند مقصد و راه رسیدن به هدف را به ما نشان دهد. یک طرح کسب و کار مانند یک برنامه ی غیر قابل تغییر نیست؛ بلکه این طرح برنامه ای انعطاف پذیر است و کمک می کند تا از وقوع اشتباهات پرهزینه ای که به کسب و کار ما آسیب می رسانند پیشگیری کنیم. طرح کسب و کار آماده همچون یک معیار عمل می کند و می تواند واقعیت های جاری در مورد کسب و کار را برای ما شرح دهد و در مسیر ادامه ی کار به ما بگوید چه کاری را و به چه نحوی انجام دهیم. نمونه طرح کسب و کار یک صفحه ای و طرح کسب و کار آماده ابزاری برای پیش بینی و مدیریت بهتر است. طرح کسب و کار با فراهم آوردن معیارهایی برای اولویت ها، نظارت و ارزیابی پیشرفت کار به مدیریت بهتر منجر می شود. به علاوه کمک می کند تا به اهداف از پیش تعیین شده دست یابیم. طرح کسب و کار به کارآفرینان کمک می کند تا در مراحل مختلف پیشبرد یک کسب و کار آمادگی های لازم را برای به ثم رساندن برنامه ها داشته باشند.
شما از طریق پر کردن فرم درخواست روبرو می توانید درخواست خود را مبنی بر رزرو وقت مشاوره ارسال نمایید.
پس از ارسال درخواست توسط شما، در کمتر از ۴۸ ساعت با شما تماس خواهیم گرفت و هماهنگی های لازم را به عمل خواهیم آورد.