چرا نباید اسممان را در گوگل سرچ کنیم
دکمه های دسترسی آسان به مقالات مرتبط
هزینه ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
چگونه در ویکی پدیا مطلب بنویسیم؟
چرا نباید اسممان را در گوگل سرچ کنیم
بالا آمدن سایت در صفحه اول گوگل
آیا باید اسممان را در گوگل سرچ کنیم ؟
چرا نباید اسممان را در گوگل سرچ کنیم؟ برای پاسخ این سوال در گوگل گشتم دیدم دلایلی قانع کننده وجود نداشت. مجدد از هوش مصنوعی پرسیدم و دلایلی از جمله دیدم تصاویر نامرتبط، استرس و افسردگی از اخبار بد و نامرتبط و حریم خصوصی ذکر شده بود که مجدد من رو قانع نکرد. اگر تصاویر نامرتبط می بینید شاید به دلیل تشابه اسمی است و اگر مطالب نامرتبط می بینید مجدد احتمالا به دلیل عدم حضور قوی شما و رزومه و تصویر شما در گوگل و دیدن مطالب شخص دیگری است که اسم مشابه شما دارد. در ادامه مقاله به شما می گوییم چطور می توانید اسم خود را با تصاویر مرتبط و موضوعاتی که خودتان می خواهید و مطالب مرتبط ببینید.
علت عدم توصیه به جستجوی اسم خود در گوگل
برای پاسخ به سوال “چرا نباید اسم خود را در گوگل سرچ کنیم”، ابتدا باید به شما اطلاعاتی ارائه دهیم که به درک بهتر این موضوع کمک میکند.
در سال گذشته، بیش از 2 تریلیون جستجوی انجام شده است. این ممکن است برای بررسی جایگاه کسب و کار در ردهبندی نتایج گوگل، اطلاعات درباره فعالیت تبلیغاتی (به عنوان مثال، گوگل ادوردز) یا حتی به دنبال دیدن نتایج جستجوی نام خود باشد. اما اطلاعاتی که در این مقاله ارائه میشود، مربوط به کسب و کارهای آنلاین است که میخواهند در نتایج گوگل ظاهر شوند.
مهمترین نکته این است که جستجو کردن نام خود شما هیچ مشکلی ایجاد نمیکند، مادامی که اطلاعات ناخواستهای درباره شما در اینترنت منتشر نشده باشد. به عنوان مثال، اگر من نویسنده این مقاله، نام خود را در گوگل جستجو کنم، نتیجهای خاص نخواهم دید و در نهایت، فقط یک لینک به شبکههای اجتماعی مرتبط با من نمایش داده میشود که تقریباً هیچ ضرر یا سودی را برایم ندارد. به همین دلیل، نکاتی که در ادامه توضیح داده میشود، مربوط به کسب و کارهای آنلاین است که میخواهند در نتایج گوگل ظاهر شوند.
هیچوقت نام خود را در گوگل سرچ نکنید
توصیه میشود هیچوقت نام خود را در گوگل سرچ نکنید و به جای آن، بر روی نام کسب و کار یا کلمات کلیدی که برای تبلیغات گوگل مورد استفاده قرار گرفته، تمرکز کنید. گوگل به صورت مستقیم اعلام کرده است که اگر شما به صورت مرتب کلمات کلیدی که به نمایش تبلیغات گوگل منجر میشوند را جستجو کنید، اما بر روی نتایج کلیک نکنید، سیستم گوگل ممکن است تشخیص دهد که جستجوکنندگان به این محتوا علاقهمند نیستند و بنابراین صفحهی شما در نتایج جستجو نمایش داده نشود. بنابراین، استفاده کنندگان از خدمات گوگل توصیه میشود که هیچگاه نام کسب و کار یا کلمات کلیدی مرتبط با تبلیغات گوگل خود را در گوگل جستجو نکنند و در صورت نیاز به بررسی نتایج، از مشاوره شرکت ارائهدهنده خدمات خود استفاده کنند.
به همین دلیل، همواره باید از جستجوی نام خود و کلمات کلیدی مربوط به کسب و کار خود در گوگل خودداری کنید تا مشکلاتی مانند کاهش CTR و هدر رفتن بودجه تبلیغاتی را تجربه نکنید.
وقتی اسمت رو تو گوگل سرچ میکنی چی میاد؟
تا حالا اسمت رو تو گوگل سرچ کردی؟ وقتی اسمتو میزنی تو نتایج سرچ چیزی پیدا میشه که مرتبط با تو باشه؟
یادمه 14 سال پیش که فوق لیسانس مدیریت MBA در کشور مالزی می خوندم. از سر کنجکاوری و البته تشویق استاد درس کسب و کار اینترنتی و تجارت الکترونیک هر کدوم از دانشجوها اسم خودمونو سرچ کردیم.
استاد دانشگاه اسم من و سایر دانشجویان و نمرات درسی رو تو وبسایت شخصی گذاشته بود همه می دیدند
من وقتی اسم خودم را جستجو کردم دیدم هیچ چی به زبان انگلیسی نمیاد و به فارسی هم چند تا سایت میاد که متفرقه وبلاگ هستند و یک وبسایتی که یکی از اساتید سال 1382 دوره مهندسی نمرات دانشجوها رو تو وبسایت شخصی خودش گذاشته که همه می تونستند ببینند. از اونجایی که نمره من تو اون درس خیلی پایین بود
یکی از دانشجویان با استاد تماس میگیره و ازش می خواد این کار زشت رو نکنه شاید یکی نخواد نمراتش رو همه ببینند. این استاد جوان که تازه با وبسایت آشنا شده بود چیزی از اینترنت و حریم خصوصی افراد نمی دونست. ولی با فهمیدن موضوع نمرات و نام دانشجو ها رو حذف کرد. بالاخره حرف حرف 20 سال پیشه.
الان آگاهی ها بسیار زیاد شده، خیلی ها آنلاین خرید می کنند تو ایران احتمالا بیش از 80 یا 90% جمعیت با اینترنت و خرید و اینترنتی آشنا شده اند و حتی وبسایت های شخصی خودشون رو دارند. وبسایت های شخصی برای گذاشتن رزومه شخصی پورتفولیو و ارائه خدمات و فروش اینترنتی آنها است. مثلا اگر مهارتی مانند زبان های خارجی و هنر و موسیقی و نقاشی و غیره دارید می توانید بصورت آنلاین پکیج های آموزشی بفروشید یا آنلاین تدریس کنید و پول در بیاورید.
اسمت تو اینترنت هست؟ چی نوشته ؟
وقتی به عنوان یه صاحب کسبوکار یا یه فعال اجتماعی یا فریلنس، تو هر زمینهای تو جامعه فعالیت داری، خوبه به این فکر باشی که تو عصر ارتباطات و تو دنیایی که مردم برای گرفتن جواب سوالهاشون اولین جایی که سر میزنن گوگل هست، سهم من از این دنیا چیه؟
احتمالا برات بارها پیش اومده که دنبال یه متخصص میگشتی، چه برای کارای تخصصی خونه و زندگی چه برای پیگیری کارای شغلیت. اون موقع چی کار کردی؟
لزوم حضور ما در نتایج گوگل
من خودم اینجوریم که برای پیدا کردن آدمهای معمولی تا متخصص، وقتی کارم گیر باشه، میرم سراغ گوگل و سرچ میکنم.
فکر کن یه لوله کش باشی یا یه جوشکار آزاد یا یه نصاب. اگر شماره همراه و مشخصاتت تو دایرکتوری مشاغل ثبت شده باشه قطعا وقتی اسمت رو میزنن یا حتی کسی دنبال یه متخصص تو این رشته ها باشه به لیستی میرسه که اسم توام هست. حالا این موضوع رو تعمیم بده به بقیه آدما تو رشتههای مختلف. این فوقالعاده نیست که آدما بتونن به راحتی همديگه رو با یه سرچ پیدا کنن؟
حتی مکانهای تاریخی، دولتی، مدارس، دانشگاهها و کسبوکارا باید برای معرفی خودشون و دسترسی مخاطب دنبال راهی باشن که مخاطب بتونه با یه سرچ ساده اونا رو پیدا کنه.
رزومهات، تو سایت یا شبکههای اجتماعیت باشه
حالا یه پله میایم بالاتر، تو همین رشته خودم دیجیتال مارکتینگ و شاخههای مختلف اون میبینم خیلی از آدما برای پیدا کردن شغل مورد علاقهشون رزومه مینویسن و تو شبکههای اجتماعی مثل لینکدین و تلگرام منتشر میکنن.
اگه تو یه نویسنده هستی یا متخصص سئو یا سوشال و یا یه دیجیتالمارکتر سهم تو از گوگل چیه؟ سایت داری؟ تو ویرگول اکانت داری؟ وبلاگ چی؟ شبکههای اجتماعیت فعاله و میشه به راحتی پیدات کرد؟
شروع کنم راه اندازی سایت شخصی خودم
از وقتی دوره دیجیتال مارکتینگ را تمام کردم و همچنین در دانشگاه آن را آموختم ، و دغدغه آدمهای مختلف رو دیدم، فکر کردم یکی از واجبات برای یه دیجیتالمارکتر داشتن سایت شخصیه. سایت شخصی چه خوبیهایی داره؟
- بهت کمک میکنه هر چی تو این مسیر یاد میگیری بتونی رو سایت خودت بخشیش رو پیاده کنی، البته که سایت کسب و کار نتایج بهتری داره
- بهت کمک میکنه بتونی یه رزومه آنلاین از خودت داشته باشی، از شبکههای اجتماعی تا نمونه کارهات و مسیری که داری طی میکنی تو سایتت در دسترسه
- هر موقع کسی میخواد اطلاعاتی درمورد سابقه فعالیتت یا آشنایی با نمونه کارات داشته باشه یا آدرس سایتت رو میدی یا میگی اسمت رو تو گوگل سرچ کنن و اگه رو برند شخصیت کار کرده باشی قطعا اولین لینک برای خود خودته.
همه چی اونطور که فک میکردم پیش نرفت
بالا اومدن سایتم و یادآوری بخشی از آموزشهای وردپرس بخاطر چرخیدن تو پنل وردپرس و بالا و پایین کردن قالب بهم انگیزه خوبی داده بود که بتونم سایت خوبی برای خودم بسازم. دغدغه محتوا داشتم، من که تا الان این کار رو برای شرکتهای دیگه انجام دادم و موضوع داشتم، الان قراره برای سایت خودم چه برنامه محتوایی بچینم. از همون سالها حدود 2 دهه پیش شروع کردم سایت خودم رو و با آزمون و خطا و خودندن مطالب به فارسی و از سال 1389 به بعد به زبان انگلیسی خودم یک متخصص طراحی سایت و سئو شدم.
شروع کن که همیشه شروع کردن سخته
اینکه میگن شروع کردن هر کاری سخته، بیراه نمیگن. به من که خیلی سخت گذشت ولی در کنار سختیها شیرین هم هست. اونجا که پستهای کاربردیت رو برای دوستات share میکنی. اونجا که باعث میشه به واسطه همین سایتت تو سوشال هم فعال بشی و از همه مهمتر، اونجا که وقتی اسمت رو سرچ میکنی سایتت تو نتایج جست و جو نمایش داده میشه.
راهنمایی می خوای برای حضور اسمت در گوگل
دوست عزیز، منتظر چی هستی، شروع کن. اگر راهنمایی و آموزش طراحی سایت و سئو و مشاوره می خوای می تونی با شرکت ما مشورت کنی.
چرا نباید اسم خود را در گوگل سرچ کنیم، گوگل اسم من چیه
از هوش مصنوعی گوگل بار پرسیدیم گوگل اسم من چیه؟
جواب را ببینید.
من نمیدونم اسم شما چیه. شما هنوز اسم خودتون رو به من نگفتهاید.
اگر میخواید اسم شما رو بدونم، لطفاً به من بگید.
یا اگر میخواید من اسم شما رو حدس بزنم، لطفاً به من اطلاعات بیشتری بدید. مثلاً، میتونید جنسیت، سن، ملیت، یا شغل خودتون رو بهم بگید.
با این اطلاعات، من میتونم اسمهای احتمالی بیشتری رو حدس بزنم.
اگر نمیخواید اسم خودتون رو به من بگید، اشکالی نداره. من باز هم میتونم با شما صحبت کنم و سوالات شما رو جواب بدم.
پس لطفاً به من بگید که میخواید چی کار کنید.
جستجو اسم در گوگل به چه صورت است؟
جستجو اسم در گوگل بسیار ساده است. تنها کاری که باید انجام دهید این است که نام مورد نظر خود را در کادر جستجو وارد کنید و سپس بر روی دکمه جستجو کلیک کنید.
گوگل سپس نتایج جستجو را بر اساس تعداد بار مشاهده، مرتبط بودن و سایر عوامل مرتب می کند. نتایج جستجو معمولاً شامل پیوندهایی به وب سایت ها، شبکه های اجتماعی، و سایر منابع آنلاین است که حاوی اطلاعات مربوط به نام مورد نظر شما هستند.
اگر نام شما نام مشترکی است، ممکن است نتایج جستجو شما بسیار زیاد باشد. در این صورت، می توانید از فیلترهای جستجو برای محدود کردن نتایج خود استفاده کنید. به عنوان مثال، می توانید بر اساس نوع منبع، مکان یا تاریخ جستجو کنید.
در اینجا چند نکته برای جستجو اسم در گوگل آورده شده است:
اطمینان حاصل کنید که نام مورد نظر خود را به درستی وارد کرده اید. اشتباه املایی یا تایپی می تواند نتایج جستجو شما را تغییر دهد.
از کلمات کلیدی مرتبط با نام مورد نظر خود استفاده کنید. به عنوان مثال، اگر به دنبال اطلاعات در مورد یک شخص خاص هستید، می توانید از نام خانوادگی یا شهر محل زندگی آنها استفاده کنید.
از فیلترهای جستجو برای محدود کردن نتایج خود استفاده کنید.
با استفاده از این نکات، می توانید به راحتی نام مورد نظر خود را در گوگل پیدا کنید.
نام یاشا سازمند چند بار در گوگل تکرار شده است؟
مجدد از هوش مصنوعی گوگل بارد پرسیدیم. بر اساس نتایج جستجو، نام یاشا سازمند بیش از 14000 چهارده هزار بار در گوگل تکرار شده است. این تعداد شامل نتایج جستجو در وب سایت ها، شبکه های اجتماعی، و سایر منابع آنلاین است.
نتایج جستجو شامل موارد زیر است:
صفحه پروفایل یاشا سازمند در شبکه اجتماعی LinkedIn
مقاله ای در وب سایت خبری درباره موفقیت های یاشا سازمند
یک ویدیو در YouTube که یاشا سازمند در آن سخنرانی می کند
تعداد دقیق تکرار نام یاشا سازمند در گوگل به عوامل مختلفی بستگی دارد، از جمله:
میزان محبوبیت نام یاشا سازمند
میزان فعالیت یاشا سازمند در فضای آنلاین
مرتبط بودن نتایج جستجو با نام یاشا سازمند
با توجه به اینکه نام یاشا سازمند نام نسبتاً غیرمعمولی و غیر تکراری است، می توان گفت که تعداد تکرار این نام در گوگل نسبتاً زیاد است. این نشان می دهد که یاشا سازمند فرد شناخته شده ای در فضای آنلاین است.
چرا نباید اسممان را در گوگل سرچ کنیم؟ بکنید
اسمتان را در گوگل سرچ کنید ببینید چی میاد؟ اعتبار و برند شخصی شماست. اگر درست نیست حالا دیگه یاد گرفتید کاری کنید که مطالب مرتبط و تصاویر مرتبط با جستجوی نام خودتون باید صفحه اول و لینک های اول گوگل
یاشا سازمند کیست؟
مجدد از هوش مصنوعی گوگل بارد پرسیدیم،
یاشا سازمند کیست؟ و جواب را ببینید
در نتایج جستجو که به من ارائه دادید، دکتر یاشا سازمند مدیر عامل و عضو هیئت مدیره شرکت آکام آتا (سهامی خاص) است. او دارای مدرک دکتری حرفه ای کسب و کار DBA از دانشگاه تهران است. او همچنین دارای مدرک کارشناسی ارشد مدیریت بازاریابی جهانی MBA از دانشگاه علوم و مدیریت کشور مالزی است.
در صفحه پروفایل دکتر یاشا سازمند در شبکه اجتماعی LinkedIn، اطلاعات بیشتری در مورد سوابق کاری و تحصیلی او ارائه شده است. بر اساس این اطلاعات، او سابقه کار در زمینه های مختلفی از جمله فروش، بازاریابی، و مدیریت را دارد. او همچنین در زمینه های مختلف تحصیلی، از جمله مهندسی مکانیک، مهندسی نرم افزار، و مدیریت کسب و کار، تحصیل کرده است.
با توجه به اطلاعات موجود، می توان گفت که دکتر یاشا سازمند یک فرد تحصیلکرده و باتجربه در زمینه های مختلف است. او در حال حاضر مدیر عامل و عضو هیئت مدیره شرکت آکام آتا است و به نظر می رسد که در این زمینه موفق بوده است.
در اینجا برخی از سوابق کاری دکتر یاشا سازمند آورده شده است:
مدیر عامل و عضو هیئت مدیره شرکت آکام آتا (سهامی خاص)
مدیر فروش بین الملل شرکت گشت سلامت آریا (سهامی خاص)
مدیر دیجیتال مارکتینگ شرکت فریدی پرندیس خاورمیانه
مدیر بازاریابی، مدیر برند شرکت صنایع شیرینی طلوع سلامتی
کارشناس ارشد فروش و مدیر پروژه شرکت آریا تالین گام
مسئول هماهنگی و فروش کشور انگلیس و ایرلند شرکت نت آپ
کارشناس فروش و خدمات پس از فروش شرکت مخابرات سنگاپور
در اینجا برخی از سوابق تحصیلی دکتر یاشا سازمند آورده شده است:
دکتری حرفه ای کسب و کار DBA از دانشگاه تهران
کارشناسی ارشد مدیریت بازاریابی جهانی MBA از دانشگاه علوم و مدیریت کشور مالزی
مدرک معادل مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار
کارشناسی مهندسی مکانیک در طراحی جامدات از دانشگاه آزاد اسلامی
این نتیجه نشان می دهد وقتی می پرسی گوگل اسم من چیه ممکنه به اطلاعات دقیقی نرسید و مواردی اشتباه به شما داده شود که نیاز به تحقیق بیشتر دارید
گوگل اسم من چیه
دلیل اینکه از گوگل می پرسید گوگل اسم من چیه استفاده از ابزار های هوش مصنوعی گوگل است.