مشاوره کارآفرینی رایگان چگونه ارائه می شود؟

مشاوره کارآفرینی رایگان توسط برخی شرکت ها ارائه می گردد. کارآفرینی (Entrepreneurship) یعنی خلق ارزش، کارآفرینی یعنی ایجاد اشتغال برای خود و دیگران که در همه جای دنیا مورد تقدیر قرار می گیرند و کارآفرینان از جایگاه ویژه ای در اجتماع برخوردار هستند. کارآفرینی به فرآیند شناسایی، ایجاد و مدیریت فرصت‌ها و موارد جدید برای ایجاد یک کسب و کار یا سازمان اطلاق می‌شود. افرادی که به عنوان کارآفرین فعالیت می‌کنند، معمولاً ایده‌های نوآورانه دارند و توانایی تبدیل آنها به واقعیت را دارند. این فرآیند شامل شناسایی فرصت‌های بازار، ایجاد یک محصول یا خدمات جدید، تشکیل تیم کاری، جذب منابع مالی و مدیریت ریسک‌های مربوط به ایجاد و راه‌اندازی یک کسب و کار است. کارآفرینی می‌تواند به عنوان یک عامل اصلی در توسعه اقتصادی، اشتغالزایی و نوآوری در جوامع مختلف شناخته شود.

مجوز شرکت مشاور آکام آتا (تاسیس 1398)

یاشا سازمند مشاور تجاری منطقه آزاد انزلی شرکت آکام آتا (سهامی خاص)

شرکت آکام آتا (سهامی خاص) – دارای مجوز رسمی فعالیت اقتصادی با عنوان مشاور تجاری از طرف سازمان منطقه آزاد می باشد.
مشاوره تجارت و کسب و کار
شرکت آکام آتا منطقه آزاد انزلی (سهامی خاص)

مشاوره کارآفرینی رایگان

مشاوره کارآفرینی رایگان وجود ندارد. در واقع خدمات مشاوره کارآفرینی، مشاوره کسب و کار و مشاوره مدیریت توسط یک شرکت تجاری که مجوز اخذ مبلغ در قبال ارائه خدمات مشاوره کارآفرینی یا مشاوره کسب و کار و مشاوره تجاری دارد، نمی تواند رایگان باشد. برخی شرکت ها مانند شرکت آکام آتا به مشتریان ثابت خود خدمات مشاوره رایگان می دهد. شرکت آکام آتا معروف به شرکت آکام مرکز مشاوره کارآفرینی و ارائه خدمات مشاوره کسب و کار و مشاوره مدیریت را در اساسنامه موضوعات فعالیت خود دارد و دارای مجوز مشاوره تجاری می باشد. اگر می خواهید درآمد دلاری داشته باشید و یک کارآفرینی بین المللی شوید می توانید از خدمات مشاوره تجاری شرکت آکام آتا بهرهمند شوید.

مشاوره تجاری رایگان

چیزی به نام مشاوره تجاری رایگان نیز وجود ندارد. مسلما می دانید که یک تاجر موفق که سالها کسب تجربه نموده است، اسرار موفقیت تجارت خود را بصورت رایگان در اختیار همه قرار نمی دهد. همانطور که به دانشگاه می روید و مبالغ هنگفتی هزینه تحصیلات خود می کنید برای دریافت مشاوره تجاری نیز باید پول پرداخت کنید. البته بسیاری از شرکت های تجاری و تجار موفق آموزش نمی دهند بنابراین باید از خدمات یک مشاور تجاری و یا یک شرکت رسمی مشاوره تجاری استفاده نمایید و در قبال دریافت آن خدمت پول پرداخت نمایید. مجدد تاکید می شود مشاوره تجاری رایگان فقط یک تبلیغ است و البته شرکت هایی با مجوز و صلاحیت مشاوره تجاری مانند شرکت آکام آتا به مشتریان ثابت خود خدمات مشاوره تجاری رایگان ارائه می دهند. بنابراین تا وقتی مشتری وفادار شرکت نشدید درخواست مشاوره تجاری رایگان ننمایید.

مشاوره کسب و کار رایگان

مشاوره کسب و کار رایگان توسط برخی شرکت ها و افراد ارائه می گردد. کافیست در گوگل جستجو کنید مشاوره کسب و کار رایگان با لیستی از وبسایت ها مواجه می شوید که مشاوره کسب و کار رایگان را در تیتر وبسایت خود و یا در متن درج کرده اند. توجه کنید : آیا آنها اصلا مجوز ارائه خدمات مشاوره کسب و کار را دارند؟ آیا خودشان دانش ارائه مشاوره را دارند؟

گاها دیده می شود افرادی بدون مجوز فعالیت از این عنوان جهت تبلیغ خود و کشاندن شما به طرف خود استفاده می کنند و بعد از جذب شما و جلسه ای رایگان احتمالا چیزی دستگیر شما نمی شود و در نهایت مجبورید مبلغ یا مبالغی برای دریافت خدمات مشاوره و پیگیری کارتان به آنها پرداخت نمایید. شرکت ما ارائه مشاوره رایگان ندارد. مشاوران ما از جلسه اول هزینه و حق مشاوره را دریافت می کنند و معمولا شما در جلسه اول باید از خودتان، کسب و کارتان و اهدافتان بگویید و نسخه ای کلی دریافت کنید. شما با یک جلسه مشاوره به جایی نمی رسید و نتیجه ای نمی گیرید و جلسات مشاوره باید بصورت 10 الی 50 جلسه ای باشد و یا اصلا بطور کل برای کسب و کار خود یک مشاور همراه داشته باشید.

جلسه اول مشاوره تلفنی تجاری و یا مشاوره آنلاین کسب و کار

در جلسات مشاوره کسب و کار، معمولاً صاحبان کسب و کار باید پیش از هر چیز به یک سری سوالات اولیه و شخصی پاسخ دهند. این سوالات در یک فرم جمع‌آوری می‌شوند و بعد از ارسال آن به متخصصین، زمان مشاوره برای آنها تعیین می‌شود. سوالات این فرم ممکن است شامل موارد زیر باشد:

  • نام و نام خانوادگی
  • عنوان کسب و کار (حقیقی یا حقوقی)
  • موضوع کسب و کار
  • شماره تماس و آدرس ایمیل
  • محل فعالیت کسب و کار (خانگی یا سازمانی)
  • میزان فروش کسب و کار
  • دلیل درخواست مشاوره

البته، این فرم ممکن است با توجه به نیازها و تخصص مشاوره‌دهنده، دارای گزینه‌های بیشتر یا کمتری باشد. در جلسه اول مشاوره، سوالات تخصصی مرتبط با زمینه کار صاحب کسب و کار مطرح می‌شود، از جمله:

  • چالش‌هایی که با آنها روبرو شده‌اید چیست؟
  • میزان تمایل شما به پیشرفت در کسب و کار چقدر است؟
  • آیا نیاز به سیستم‌سازی دارید؟
  • و …

اگر شما هنوز کسب و کاری ندارید و در مراحل اولیه ایجاد استارتاپ خود هستید، سوالات ممکن است به شکل زیر باشند:

  • هدف شما از ایجاد این کسب و کار چیست؟
  • چه میزان سرمایه اولیه برای شروع نیاز دارید؟
  • آیا به دنبال سرمایه‌گذار هستید یا از منابع خود استفاده می‌کنید؟
  • چند نفر برای شروع کار نیاز دارید؟
  • آیا مهارت‌های لازم برای اجرای ایده خود را دارید؟
  • و …
5/5 - (1 امتیاز)