سی لول C-level
سی لول C-level چیست؟
این بالاترین مدیران اجرایی چه کاری انجام می دهند و کار افراد C-Level چیست؟ مشاغل این مدیران سطح بالا با توجه به عنوان معمولی با عنوان سه حرفی که معمولا با C برای کلمه ی رئیس آغاز می شود، به عنوان سطح C نامیده می شود. مدیران شاغل در این سطح دارای مشاغلی با حقوق بالاتر هستند. در این مشاغل حجم کار سنگین تر و تصمیم گیری ها و مسئولیت ها بیشتر و مهمتر است. به طور کلی تصمیم گیری ها از طرف شرکت در این سطح صورت می گیرد. متصدیان این نقش ها معمولا افرادی هستند که پس از سال ها تجربه در یک زمینه ی کاری و در گذر زمان به این سطح دست می آیند .مدارک تحصیلی در این رده نیز از اهمیت خود برخوردار است. زیرا علاوه بر تجربه ی چند ساله، بسیاری از مدیران سطح C دارای مدرک فوق لیسانس هستند. به این ترتیب به لحاظ تئوری و علمی نیز پایه و اساس حرفه ای برای رهبری خود فراهم می آورند. افرادی که دارای مدرک سی لول هستند، معمولا مدرک کارشناسی ارشد (MBA) یا دیگر مدارک حرفه ای مربوط به موقعیت کاری خود را کسب می کنند. پس نتیجه می گیریم که زمینه های آموزشی و کسب تجربه های کاری هر دو عوامل اصلی هستند تا یک نفر بتواند برای کسب موقعیت سی لول C-level گزینه ی مناسبی باشد.
سطوح C در یک شرکت چه می کنند؟
عناوین شغلی سطح سی لول C-level مدیران ارشد اجرایی در یک شرکت هستند. این عناوین شغلی در شرکت ها برای نشان دادن مسئولیت های خود در یک شرکت استفاده می شود. مدیرانی که دارای عناوین شغلی سطح C هستند، اغلب افراد تاثیرگذار و مهم در تصمیم گیری های سازمانی می باشند. وظیفه ی استخدام کارمندان، تعدیل نیرو یا اخراج آنها نیز بر عهده ی این گروه از مدیران است. مدیران این سطح تصمیمات عمومی را هدایت می کنند و در نتیجه حجم کاری بیشتری را نسبت به اکثر کارمندان یک شرکت انجام می دهند و گاه بالاترین حقوق ها را دریافت می کنند. مدیران سطح C کارشناسانی در زمینه کسب و کار هستند که به رهبری و هدایت تیم عملیاتی می پردازند. برخی از افراد C-suite به آموزش دیگر کارمندان در محیط کاری خود می پردازند. و عده ای دیگر از این مدیران ممکن است با شرکت های دیگر برای متقاعد کردن مشتریان و یا جذب شراکت مذاکره می کنند. مدیران سی لول C-level در کسب و کارهای بزرگ و شرکت ها، در کنار یکدیگر کار می کنند تا یک تیم ارشد اجرایی واحد را ایجاد نمایند. تیم های ارشد اجرایی تصمیمات مشترک در مورد سرمایه گذاری، مسائل مربوط به مشتری، عملیات و امور مالی را در کنار هم اداره می کنند. آنها با یکدیگر همکاری می کنند تا بهترین راهکارها را برای همه ی مسائل و تصمیمات مهم که یک شرکت در بالاترین سطوح خود به آنها می پردازد تعیین کنند. بهترین مدیران اجرایی بر روی ارتباط و نظارت بر تخصیص منابع تمرکز دارند تا بتوانند اطمینان حاصل کنند که اولویت ها، همان هایی هستند که باید با آنها ارتباط گیری انجام شود.
سی لول C-level چیست؟
سی لول C-level یا C-suite به بالا ترین مدیران اجرایی یک شرکت می گویند. این مدیران ممکن است از اعضای هیئت مدیره باشند یا استخدام شرکت شده باشند.
بالاترین مدیر اجرایی شرکت معمولا مدیر عامل است که به زبان انگلیسی به آن CEO – Chief Executive Officer می کویند.
C مخفف Chief به زبان فارسی ارشد
E مخفف Executive به زبان فارسی اجرایی
تعدادی از مدیران C-Level
- (CEO) Chief Executive Officer به زبان فارسی مدیر ارشد اجرایی (مدیر عامل)
Chief Operating Officer (COO) به زبان فارسی مدیر ارشد عملیاتی (اپریشن) - Chief Financial Officer (CFO) به زبان فارسی مدیر ارشد مالی
- Chief Technology Officer (CTO) به زبان فارسی مدیر ارشد تکنولوژی
- Chief Commercial Officer (CCO) به زبان فارسی مدیر ارشد بازرگانی
- Chief Marketing Officer (CMO) به زبان فارسی مدیر ارشد بازاریابی (مارکتینگ)
- Chief Communication Officer (CCO) به زبان فارسی مدیر ارشد ارتباطات
- Chief Administrative Officer (CAO) به زبان فارسی مدیر ارشد اداری
- Chief Human Resources Officer (CHRO) به زبان فارسی مدیر ارشد منابع انسانی
- Chief Procurement Officer (CPO) به زبان فارسی مدیر ارشد تدارکات
- Chief Learning Officer (CLO) به زبان فارسی مدیر ارشد آموزش