اپلیکیشن های مشاوره کسب و کار
در دنیای کنونی اپلیکیشن های مشاوره کسب و کار یکی از راه های دریافت مشاوره کسب و کار می باشد. همه ی ما در عصر حاضر و در دنیای در حال پیشرفت امروز، در زمینه های مختلف نیازمند مشاوره هستیم. به عنوان مثال در حوزه ی کسب و کار همه ی ما به دریافت یاری و مشورت از متخصصان و افراد با تجربه نیاز داریم. این مشاوران در واقع صاحب نظرانی هستند که با دانش و علم به روز خود در کمترین زمان ممکن به ما در زمینه ی کاری مان کمک می کنند. آنها ما را به سمت مناسب ترین و مطمئن ترین مسیر کاری هدایت می کنند.
صاحبان کسب و کارهای نوپا و استارت آپ ها در زمینه های مختلف کاری با مسائل گوناگونی رو به رو هستند. از جمله ی این مسائل می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- چگونگی راه اندازی کسب و کار و راه های توسعه آن
- راه کارهای دیجیتال مارکتینگ و سئو
- مدیریت شبکه های اجتماعی
- مشاوره در زمینه مسائل حقوقی، ثبتی و مالیاتی
و البته این لیست می تواند ادامه داشته باشد. نکته اینجاست که بیشتر صاحبان کسب و کار، در برابر این قبیل مشکلات تمایل دارند تا آنها را با کمترین هزینه حل و فصل نمایند.
استفاده از اپلیکیشن های مشاوره کسب و کار
استفاده از اپلیکیشن های مشاوره کسب و کار وسیله ای است که به سادگی و در هر مکانی می توان ازآن بهره برد. باید بدانیم که در دنیای امروز لازمه ی موفقیت در کسب وکار، استفاده از مشاوری با تجربه است؛ که بتواند با ارائه ی مشاوره ای دقیق تردیدها و ابهامات ما را در مسیر کسب و کارمان به درستی برطرف کند. موفقیت در فضای کنونی کسب و کار، که کوچکترین امری تخصصی انجام می شود، کمی پیچیده شده است. صاحبان مشاغل نیاز دارند تا با یک مشاوره ی صحیح و مناسب در مسیر درست گام بردارند.
اپلیکیشن های مشاوره کسب و کار نیز همچون یک مشاوره ی حضوری می توانند در رفع ابهامات کمک رسان باشند. گاه صاحبان مشاغل با انجام یک اشتباه در زمینه های مختلف کسب و کار بسیار متضرر می شوند. انجام یک مشاوره ی مناسب از احتمال بروز خسارات مالی سنگین و غیر قابل جبران در یک کسب و کار پیشگیری می کند.
همه ی افراد در دنیای کسب و کار باید به این باور برسند که با توجه به تغییرات دنیای امروز، و محیطی پر از مشغله های گوناگون، بهتر است سبک زندگی خود را تغییر دهند. استفاده از اپلیکیشن های مشاوره کسب و کار یکی از ابزارهایی است که این امکان را فراهم می سازد. کاربران این اپلیکیشن ها بدون اتلاف وقت و بدون صرف هزینه ای برای رفت و آمد به مراکز مشاوره کسب و کار، و در سریعترین زمان ممکن می توانند بهترین مشاوره ها را دریافت کنند.
اهمیت مشاوره برای کسب و کارها
امروزه در تمام دنیا، مدیرهای موفق و باهوش که صاحبان کسب و کارهای استارت آپ و نوپا هستند،از مشاوره استفاده می کنند. آنها به جای صرف زمان برای یادگیری چندین مهارت به صورت هم زمان و گاها ناتمام، از دانش و تجربه ی مشاوران استفاده میکنند. به این ترتیب با این کمک ها در مسیر کاری خود به رشد دست می یابند. این کار باعث صرفه جویی در هزینه و زمان میشود. اما باید بدانیم بزرگترین مزیت استفاده از مشاوره، در حقیقت استفاده از سالها تجربه ی مشاوران و دانش و تجربه و تخصص آنها در حوزههای مختلف مربوط به کسب و کار است.
اپلیکیشن های مشاوره کسب و کار در دوران کرونا
اگرچه مشاوره امری ضروری برای هر کسب و کاری است، اما باید بدانیم که لزوما نیازی نیست چندین مشاور را به مجموعه ی کارمندان اضافه کرد. زیرا در این حالت بار مالی اضافی برای صاحبان کسب و کارها و به ویژه کسب و کارهای نوپا ایجاد می شود. پس می توان از راهکارهای جایگزین استفاده کرد. مثلا همکاری با مشاوران میتواند به صورت پاره وقت باشد و فقط در زمان های نیاز از تجربه و راهنمایی های آنها استفاده کرد.
به ویژه در شرایط فعلی و شیوع بیماری کرونا، می توان از اپلیکیشن های مشاوره کسب و کار استفاده کرد. در حال حاضر بسیاری از کسب و کارها که این امکان برایشان فراهم است از طریق دورکاری به فعالیت خود ادامه می دهند. به این ترتیب می توانند به صورت تلفنی نیز با مشاوران خود همکاری کنند؛ و کیفیت کار خود را همچنان حفظ کنند. امکان استفاده از این نوع مشاوره – به صورت تلفنی یا استفاده از اپلیکیشن- در ایران نیز وجود دارد.
کاربران تلفن های هوشمند در ایران نیز می توانند با نصب این اپلیکیشن ها که هر کدام امکانات خاص خود را دارند از این خدمت بهره ببرند. در نتیجه با صرف هزینه های کمتر، در مکان دلخواه خود و در زمان انتخابی خود می توانند خدمات مشاوره ای مورد نظر خود را انتخاب کنند؛ از هزینه های آنها مطلع شوند و تصمیم بگیرند از کدام استفاده نمایند.
نمای کلی اپلیکیشن ها
معمولا چارچوب کلی اپلیکیشن های مشاوره کسب و کار به این صورت است که شما پس از ورود به اپلیکیشن به عنوان کارفرما یا صاحب کسب و کار، پروژه ی کاری و مسائل مورد نظر خود را ثبت می کنید. سپس نوع مشاوره ای را که می خواهید انتخاب می نمایید. پس از بررسی درخواست شما از سوی مشاوران، پاسخی در رابطه با هزینه ها و روند کلی مشاوره به شما داد می شود؛ و در ادامه این شما هستید که باید تصمیم خود را بگیرید. عموما در این اپلیکیشن ها بخشی برای سوالات پرتکرار و ارائه ی مشاوره ی اولیه ی رایگان نیز وجود دارد.
البته بدیهی است که اپلیکیشن های مختلف به لحاظ جزییات با هم متفاوت هستند؛ اما به طور کلی معمولا شامل موارد زیر می باشند:
- جذب سرمایه
- راه اندازی کسب و کار
- توسعه ی کسب و کار
- توسعه ی محصول
- ثبت شرکت و تغییرات
- ثبت برند
- کارت بازرگانی
- برنامه نویسی و طراحی
- برنامه نویسی سایت
- طراحی بنر، لوگو و سایر
- امور مالیاتی
- امور حسابداری و حسابرسی
- بیمه و قانون کار
- بیمه تامین اجتماعی
- امور حقوقی و شرکتی
- قراردادهای کاری و رسمی
- دیجیتال مارکتینگ
- مدیریت شبکه های اجتماعی
- SEO
- تبلیغات آنلاین
- بورس و سرمایه گذاری
اپلیکیشن مناسب
اپلیکیشن های مشاوره کسب و کار بسیار مفید هستند. شما می توانید با یک جستجوی ساده در اینترنت اپلیکیشن مناسب برای مقصود خود را بیابید. البته بیشتر افراد تمایل به نصب برنامه های جامع تر بر روی گوشی تلفن همراه خود دارند. اپلیکیشن های چند کاره ای که برای چندین هدف و کاربرد می توانند از آنها استفاده کنند. و درنتیجه حجم کمتری از گوشی همراهشان مصرف می شود. به همین دلیل شاید لازم نباشد در اینجا به معرفی نام این اپلیکیشن ها بپردازیم.
کافی است چند لحظه زمان بگذارید و اپلیکیشن مناسب خود را پیدا کنید.