بازاریابی جهانی چیست؟
بسیاری از کسب و کارهای بزرگ، در خارج از کشور مبدا و کشوری که محصولات خود را در بازار آن عرضه می کنند، دارای دفاتر مرکزی هستند. بازاریابی جهانی چیست؟ در اینجاست که بازاریابی جهانی وارد عرصه ی اقتصاد می شود. در حال حاضر، با گسترش استفاده از اینترنت و سهولت در برقراری ارتباطات، کسب و کارهای کوچک نیز می توانند به ارائه ی محصولات و خدمات خود در سراسر جهان بیندیشند و آنها را به دست مصرف کننده و مشتری برسانند. وقتی کسب و کاری تصمیم بگیرد وارد بازارهای جهانی بشود و محصولات و خدمات خود را در عرصه ی بین المللی عرضه کند، با رقابت هایی در این عرصه مواجه می شود. این رقابت از جانب شرکت های بین المللی است که می خواهند حضور خود را در عرصه ی بین المللی تثبیت سازند. این رقابت خود نشان دهنده ی اهمیت حضور در عرصه ی بین المللی است که آن را به یک ضرورت تبدیل کرده است و تصمیم گیری درباره ی ورود به بازار های جهانی را بسیار مهم ساخته است. در حالتی که بازارهای داخلی یک کشور رونق و گستردگی لازم را داشته باشند، احتمالا شرکت ها ترجیح می دهند فعالیت های خود را محدود به داخل کشور انجام نمایند. زیرا کار کردن در کشور خود به هر حال راحت است و نیازی به آموختن زبان دیگری نیست. همچنین نیازی به آشنایی با قوانین کشور های دیگر نخواهند داشت و مسئله ی تبدیل ارز نیز در میان نیست. وقتی برای ورود به بازارهای جهانی تلاش کنیم به بازاریابی جهانی نیز نیاز خواهیم داشت. بازاریابی جهانی چیست؟ در این حالت از دیدگاه حقوقی و سیاسی با ریسک های جدید رو به رو شده و باید محصولات خود را به گونه ای طرح ریزی کنیم که بتوانند در رقابت با محصولات معتبر دنیا موفق باشند و نیازها و انتظارات گوناگون مشتریان مختلف در نقاط مختلف دنیا را تامین کنند. تاکید بازاریابی جهانی بیشتر بر فروش محصولاتی مشابه همراه با تبلیغات یکسان در سرتاسر جهان است.
فعالیت در مسیر جهانی شدن
فعالیت های بازاریابی داخلی با بازاریابی خارجی تفاوت هایی دارد. به هر حال فعالیت در درون مرزهای کشور راحت تر است و از امنیت بیشتری برخوردار است. اما در هر صورت و بنا به دلایلی شرکت ها تمایل پیدا می کنند که دامنه ی فعالیت های خود را گسترش دهند و به کشورهای دیگر توسعه دهند. برای فعالیت در مسیر جهانی شدن، باید گفت در مقایسه با بازارهای داخلی، برخی از بازار های بین المللی سودآورتر هستند و به همین دلیل فرصت های بهتری در آنها وجود دارد. شرکت ها همیشه به دنبال این هستند که وابستگی خود را به یک بازار کاهش دهند و در چندین بازار فعالیت کنند. در نتیجه شرکت ها می کوشند با فعالیت های خود در بازارهای داخلی و خارجی خود را پویا و فعال نگه دارند. بازاریابی جهانی چیست؟ شرکت هایی که در مسیر جهانی شدن رو به تکامل هستند، این مسیر را به تدریج طی می کنند. شرکت ها در ابتدا باید بر فعالیت در بازارها داخلی تمرکز کنند. سپس می توانند با حضور فعال در بازارهای داخلی به امر صادرات نیز پرداخته و آن را نیز در دستور کار خود قرار می دهند. در این زمان است که شرکت می تواند بازاریابی خود را به خارج از مرزها ببرد و به بازاریابی جهانی بیندیشد. در این مرحله با دریافت پیشنهاد از شرکت های چند ملیتی به کار خود ادامه می دهد. به این ترتیب شرکت هامی توانند با توسعه ی برنامه ها و محصولات خود در بازارهای جهانی، به خلق فرصت های بیشتر و سودآوری بپردازند. یکی از دلایلی که بازاریابی جهانی موثر واقع می شود آن است که شبکه ی ارتباطات جهانی دسترسی هر چه بهتر را به بازارهای بیشتری در سرتاسر جهان امکان پذیر می سازد. بازاریابی جهانی چیست؟ امروزه یکی از موضوعات مهم و بحث برانگیز در مورد بازاریابی کالاهایی که قابل عرضه در بازارهای جهانی هستند و می توانند به رقابت در سطح بین المللی بپردازند، این است که شرکت های عرضه کننده ی این محصولات با چه راهبردهایی برای بازاریابی در سطح جهانی باید وارد عمل شوند. آیا باید با یک راه و روش واحد برای همه ی بازارها عمل کنند و یا برای هر منطقه از راهبردهای بازاریابی متناسب با همان مکان استفاده کنند. بازاریابی جهانی برای ورود به عرصه ی اقتصاد بین الملل ضرورت دارد.
بازاریابی جهانی چیست؟
بازاریابی جهانی چیست؟
تفاوت بازاریابی جهانی و بازاریابی بینالمللی
تفاوت بازاریابی جهانی و بازاریابی بینالمللی در وسعت بازار هدف و مخاطبان کسب و کار است. بازاریابی جهانی بسیار گسترده تر از بازاریابی بین الملل است. بازاریابی جهانی در بیش از دو کشور اتفاق می افتد و مشاوران و متخصصان این حوزه یک دید جهانی به کل قاره های دنیا برای بازاریابی و فروش محصولات و خدمات کسب و کار خود هستند و فقط محدود به دو یا سه کشور نمی شود. ولیکن به بازاریابی بین الملل تنها بازاریابی در یک کشور به غیر از کشور مبدا هم گفته می شود.
- بازاریابی جهانی به زبان انگلیسی Global Marketing
- بازاریابی بین المللی به زبان انگلیسی International Marketing
- جهانی شدن به زبان انگلیسی Globalization
- سازمان تجارت جهانی به زبان انگلیسی World Trade Organization به شکل مخفف: WTO
بازاریابی جهانی چیست؟ مشاوره بازاریابی در تهران – لطفا جهت ارتباط مستقیم با مدیرعامل، از کارشناس شرکت درخواست تعیین وقت ملاقات نمایید.
– کارشناس پشتیبانی شرکت: شماره تماس و تماس از طریق واتساپ ۰۹۰۲۲۷۷۷۰۰۷
– شما می توانید از صفحه معرفی اعضای هئیت مدیره شرکت آکام آتا با مدیران مجموعه آشنا شوید.
نویسنده مقاله
مهندس یاشا سازمند
مشاور عالی بازاریابی (مارکتینگ) و فروش، مدیریت کسب و کار
کارشناس ارشد مدیریت از دانشگاه علوم و مدیریت کشور مالزی
بیش از یک دهه فعالیت در حوزه های مختلف کسب و کار
سوابق علمی – تحقیقاتی، کارشناسی، مشاوره، اجرایی و مدیریتی، در حوزه بازاریابی و فروش – کسب و کار در داخل و خارج کشور
سابقه همکاری با شرکت های چند ملیتی و بین المللی نظیر مخابرات سنگاپور سینگتل، (به انگلیسی: SingTel) – نتاپ (به انگلیسی: NetApp) – شرکت SELLBYTEL / Group و – Brandt International Sdn Bhd
سوابق معتبر بین المللی و از مولفین چندین مقاله علمی مدیریتی منتشر شده در ژورنال های مطرح بین المللی دنیا – H index 5 Google Scholar
افتخار همکاری با IranTalent – دو ۲ شرکت بازرگانی – یک شرکت FMCG و یک شرکت گردشگری سلامت – در ایران
مدرس زبان انگلیسی با سابقه تدریس زبان انگلیسی در آموزشگاه زبان انگلیسی داخل و خارج از کشور (تهران و مالزی)
مدیر عامل و عضو هیئت مدیره شرکت آکام آتا منطقه آزاد انزلی (سهامی خاص)
سطوح مختلف بازاریابی بین المللی – سایتهای بازاریابی بین المللی – شرکت های بازاریابی بین المللی – محیط سیاسی و قانونی در بازاریابی بین المللی
جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت خدمات مشاوره مدیریت کسب و کار، مشاوره بازاریابی و فروش – مذاکرات و مکاتبات تجاری بین الملل می توانید با کارشناسان شرکت تماس حاصل فرمایید.