راه اندازی کسب و کار اینترنتی
دکمه های دسترسی آسان به خدمات مرتبط
فرم درخواست مشاوره کسب و کار
بهترین مشاور کسب و کار در ایران شرکت مشاور آکام آتا
مشاوره کسب و کار توسط مشاورانی صورت میگیرد که دارای دانش و تجربه در زمینههای مختلف کسب و کار مانند مدیریت، بازاریابی، مالی، منابع انسانی و فناوری اطلاعات هستند. مشاوران کسب و کار بنا به تخصص آنها در حوزه های مختلف یا بصورت مستقل کار می کنند و یا در شرکت های مشاوره کسب و کار مانند شرکت آکام آتا مشغول به کار هستند.
شرکت مشاور آکام آتا یکی از بهترین شرکتهای مشاوره کسب و کار در ایران است،که خدمات بین المللی به زبان انگلیسی نیز ارائه می دهد. شرکت ما در زمینههای مشاوره کارآفرینی، مشاوره کسب و کار، مشاوره مدیریت و تجاری تخصص دارد. میانگین سن مشاوران کسب و کار ما ۴۴ سال است که هم تجارب بین المللی کار و تحصیل و زندگی در خارج کشور و هم تجارب کارمندی و مدیریت در شرکت های داخلی را در رزومه حرفه ای خود دارند. اکثریت اعضای شرکت دارای مدرک دانشگاهی فوق لیسانس و یا بالاتر در حوزه مدیریت کسب و کار هستند.
جهت دریافت خدمات مشاوره کسب و کار، لطفا از طریق تکمیل و ارسال فرم درخواست مشاوره، و پرداخت حق مشاوره، درخواست خود را برای رزرو وقت مشاوره ارسال کنید. پس از ارسال درخواست، مشاوران کسب و کار ما در کمتر از ۱۲ ساعت با شما تماس خواهند گرفت و هماهنگیهای لازم را انجام خواهند داد.
راه اندازی کسب و کار اینترنتی
کسب و کار اینترنتی همان گونه از نامش پیداست، به شکلی از ارائه ی خدمات یا عرضه ی محصولات گفته می شود که در بستر اینترنت انجام می شود. در این شیوه از کسب و کار، صاحب کار فعالیت های خود را با استفاده از بستر و ابزارهای اینترنت معرفی می کند. از جمله ابزارهای عمده در راه اندازی کسب و کار اینترنتی می توان وب سایت، ایمیل، صفحه ی اینستاگرام و کانال های پیام رسان را نام برد. در کسب و کار اینترنتی مشتری ها برای خرید محصول یا دریافت خدماتی خاص ابتدا به وب سایت یا صفحه ی اینستاگرام آن کسب و کار مراجه می کنند. به این ترتیب می توانند با ویژگی ها و قیمت محصولات یا مزایای ارائه ی خدمات توسط آن کسب و کار، آشنا شوند. در نهایت در صورت رضایت از اطلاعات به دست آمده در این مرحله، نسبت به سفارش دادن محصول یا استفاده از خدمت مورد نظر خود اقدام می نمایند.
برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی روش ها و انگیزه های متفاوتی وجود دارد. اما برای شروع هر کسب و کاری باید به یک سوال به شیوه ای صحیح پاسخ گفت: کسب و کار خود را چگونه راهاندازی نماییم؟ گاهی برخی افراد میخواهند کسب و کار سنتی خود را به کسب و کار اینترنتی تبدیل کنند؛ برخی دیگر نیز با ایده هایی جدید می خواهند کسب و کار نوپایی را از ابتدا شروع کنند. برای موفقیت در کسب و کار اینترنتی نیز به مانند هر کار دیگری باید اصولی را رعایت کنیم و پله به پله جلو برویم.
انواع کسب و کار اینترنتی
کسب و کار اینترنتی انواع مختلفی دارد. در ادامه به طور خلاصه میخواهیم درباره ی انواع کسب و کار اینترنتی صحبت کنیم و اینکه برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی از چه شیوه هایی می توان بهره برد. کسب و کارهایی که در ادامه درباره ی آنها بحث می کنیم بیشترین درآمد را در فضای کسب و کار آنلاین به همراه دارند.
ارائه ی خدمات
نوع دیگری از راه اندازی کسب و کار اینترنتی ارائه ی خدمات و کسب و کارهای خدماتی است. در این نوع کسب و کارها محصولی برای فروش وجود ندارد. اما افرادی هستند که تخصص و مهارت خاص خود را ارائه می کنند و در برابر آن دستمزد می گیرند. این مهارت ها می تواند حوزه ی وسیعی را شامل شود؛ از تمیز کردن محل زندگی و پرستاری از کودک گرفته، تا مشاوره درزمینه ی بازاریابی و یا خدمات تایپ و ترجمه. در واقع هر فرد یا شرکتی که بتواند از طریق اینترنت برای خدماتی که می تواند ارائه دهد جذب مشتری کند وارد حوزه ی کسب و کار خدماتی اینترنتی شده است.
فروش محصولات
یکی از بهترین شیوه های کسب و کار اینترنتی فروش محصولات است. این شیوه به عنوان مثال برای شرکتهای تولیدی یا افرادی که محصولی را تولید می کنند مناسب است. آنها می توانند یک فروشگاه اینترنتی راهاندازی کنند. و با استفاده از شیوه های مرسوم به بازاریابی اینترنتی برای فروشگاه خود بپردازند. این کار از راه دیگری هم انجام می گیرد. در این راه دیگر، فرد یا شرکتی محصولات یک شرکت یا شرکتهایی را برای فروش ارائه کند. به این ترتیب که محصولات آنها را خریداری میکند و در انبار خود نگهداری می نماید. سپس وقتی که مشتری آن محصول را سفارش داد، آن را برای مشتری ارسال میکند.
تبلیغات
در زمینه ی راه اندازی کسب و کارهای اینترنتی یکی از گزینه های رایج فروش تبلیغات است. در این روش در واقع افراد یک وب سایت در یک زمینه ی خاص و جذاب طراحی می کنند. سپس با تولید محتوای ممتاز و متفاوت در آن زمینه باعث جذب افراد زیادی به وب سایت خود می شوند. و بالاخره هنگامی که بازدیدگنندگان ثابت سایت به تعداد بالایی رسید، با انجام تبلیغات برای شرکتهای مختلف کسب درآمد کنند. یک نمونه ی ملموس از این مدل اینفلوئنسرهای اینستاگرامی می باشند.
آموزش و ارائه ی محصولات آموزشی
امروزه یکی دیگر از انواع کسب و کارهای اینترنتی رایج، کسب و کارهای آموزشی است. افرادی که می توانند در یک حوزه ی آموزشی فعالیت و تدریس کنند با برگزاری کلاس های آنلاین و کارگاه های آموزشی از طریق اینترنت کسب درآمد می نمایند. این افراد همچنین می توانند با فروش بسته های آموزشی که خود آنها را طراحی و تدوین کرده اند – در بستر اینترنت – درآمد زایی داشته باشند.
کسب و کار اینترنتی فریلنسری (آزاد کاری)
یکی دیگر از انواع کسب و کارهای رایج امروز، کسب و کارهای فریلنسری است. در ایران نیز سایت های موفقی در این زمینه وجود دارد. در این وب سایتها که عموما زمینه های کاری کاملا مشخصی دارند، افراد دارای آن مهارت های خاص ثبت نام می کنند. این افراد برای خود یک پروفایل کاری طراحی میکنند و در پروفایل درباره ی مهارت ها و سوابق پیشین خود میگویند. مشتریها نیز با مراجعه به این سایت و بررسی سوابق افراد مختلف، پروژه ی خود را مستقیما به یک فرد پیشنهاد می دهند و یا این پروژه را در جای ویژه ای که از سوی سایت تعیین شده به اشتراک می گذارند تا برای انجام آن از طرف فریلنسرها پیشنهاد دریافت کنند.
ایدههای راه اندازی کسب و کار اینترنتی
برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی در ابتدا باید یک ایده ی مناسب برای خود انتخاب کنید. در واقع حوزه ی فعالیتی را انتخاب کنید که برای شما مناسب است و مطابق با دانش، مهارت و تخصص شماست. همچنین انتخاب شما باید به گونه ای باشد که بتواند در اینترنت درآمدی ثابت برای شما رقم بزند. پس در انتخاب حوزه ی فعالیت خود باید علاقه، مهارت، و همچنین بازده و درآمد زایی را مد نظر داشته باشید.
- تدریس خصوصی یا گروهی اینترنتی
- کسب و کارهای خانگی
- تبلیغات اینترنتی
- مشاوره درزمینه های مختلف
- طراحی گرافیک
- ترجمه یا تایپ متون
- خدمات رزومه نویسی
- آموزش صنایع دستی
- انجام پروژههای دانشگاهی
- ساخت برنامههای کاربردی
- خرید و فروش دامنه
- ایجاد یک فروشگاه اینترنتی
- فریلنسری یا آزادکاری
- وبلاگ نویسی تخصصی
- ساخت قالب و افزونه ی ورد پرس
- طراحی سایت و راه اندازی وبلاگ
- تولید محتوای متنی و نوشتن محتوای تبلیغاتی
- انجام تحقیقات دانشجویی
- بازاریابی اینترنتی
حال در انتخاب این ایده برای شروع کسب و کار باید نکاتی را رعایت کرد. با ما همراه باشید تا در ادامه بیشتر به این نکات بپردازیم.
مشخص کردن هدف برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی
بدیهی است که برای شروع هر کاری اولین گام تعیین هدف است. شما نیز باید هدف خود را از راه اندازی کسب و کار اینترنتی خود مشخص کنید. مثلا باید خدمات و یا محصولاتی را که میخواهید ارائه بدهید مشخص کنید و برنامه ریزی دقیقی برای نحوه ی انجام و پیش برد کارهای خود داشته باشید. همچنین جامعه ی هدف خود را شناسایی کنید و برای دسترسی هر چه بیشتر به آنها نیز برنامه داشته باشید. در شروع یک کسب و کار اینترنتی شما باید مهارت ویژه ی خود را به درستی بشناسید. باید ببینید در میان مهارت هایی که دارید کدام یک را برای شروع حرفه ای جدید به کار خواهید گرفت. سپس با توجه به آن مهارت و مناسبات ویژه ی آن برنامه ی خود را پی گیرید.
رقابت و جذب مخاطب در راه اندازی کسب و کار اینترنتی
باید بدانید اگر زمینه ای که برای فعالیت انتخاب می کنید زمینه ی پولسازی باشد حتما دارای رقبای زیادی است. پس افراد زیادی در آن زمینه فعالیت می کنند و برای جذب مخاطب بیشتر باید تلاش بیشتری کنید؛ تا بتوانید در بازار رقابتی سهم بیشتری داشته باشید. در واقع شما باید از فعالیت در زمینه هایی که رقابت پایینی در آنها وجود دارد پرهیز کنید؛ زیرا حوزه هایی که میزان رقابت در آنها کم است تعداد مشتری های بالقوه و مخاطبان نیز پایین است. پس این نکته ی مهمی است که از فعالیت در زمینه های پررقابت هراس نداشته باشید. زیرا طبیعی است که هرچه مخاطبان یک موضوع بیشتر باشد میزان درآمد زایی و به تبع آن رقابت نیز بیشتر است. در نتیجه می توانید در آن زمینه به کسب درآمد بالا امید داشته باشید.
پتانسیل درآمد زایی بالا و مداوم
همان گونه که پیش از این نیز اشاره کردیم در راه اندازی کسب و کار اینترنتی یک اصل مهم این است که زمینه ی انتخابی شما برای فعالیت باید بتواند درآمد زایی بالا و مداوم شما را تضمین کند. پس زمینه ی فعالیت شما باید طوری باشد که افراد همواره به شما احتیاج داشته باشند. و پس از یک بار مراجعه کردن به وب سایت شما باز هم به آن مراجعه کنند. پس باید زمینه ای را انتخاب کنید که در زندگی روزمره ی مردم جا داشته باشد تا برای شما درآمدزایی مداوم داشته باشد. البته پس از انتخاب درست باز هم باید به تلاش خود ادامه دهید. همواره باید با برنامه های جدید و به روز مردم و مخاطبان خود را به خرید از خود و یا استفاده از خدمات خود ترغیب کنید. به عنوان مثال استفاده از طرح های تخفیفی در مناسبت های ویژه و یا در نظر گرفتن جوایزی برای مشتری های ثابت کارهایی هستند که قطعا رقبای شما انجام می دهند و شما نیز ناید از آنها غافل شوید.
همچنین شما می توانید به طور همزمان در چند زمینه فعالیت کنید. طبیعی است که این حرکت باعث افزایش کسب درآمد شما در اینترنت می شود. پس اگر به لحاظ وقت و مهارت می توانید چند حوزه را برای فعالیت برگزینید؛ و اگر در توانتان نیست به صورت تخصصی روی یک موضوع تمرکز کنید.
طراحی سایت برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی
پس از انتخاب ایده و زمینه ی مناسب برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی شما باید برای کسب و کار خود یک وب سایت طراحی کنید. برای طراحی این وب سایت یا می توانید خود آن را طراحی کنید و یا اینکه کار طراحی وب سایت خود را به شرکت های طراحی سایت بسپارید. اگر قصد دارید که یک وب سایت تخصصی داشته باشید باید به شرکت های طراحی سایت مراجعه کنید تا آنها برای شما این وب سایت تخصصی را طراحی کنند. اما اگر کسب و کار اینترنتی شما نوپا است نیازی به یک وب سایت تخصصی ندارید و اصلا توصیه نمی شود که یک وب سایت تخصصی داشته باشید. روشن است که برای یک وب سایت تخصصی باید هزینه ی بالایی را متقبل شوید که در شروع کار به هیچ وجه منطقی نیست. شما با خرید یک هاست و دامین و نصب یک cms به راحتی می توانید برای کسب و کار اینترنتی خود یک وب سایت راه اندازی کنید.
فروشگاه اینترنتی برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی
اگر سایت شما مشخصا برای فروش محصولات در نظر گرفته شده باشد پس شما باید سایت خود را مجهز به امکانات یک فروشگاه اینترنتی کنید.به منظور تبدیل وب سایت خود به یک فروشگاه اینترنتی می توانید با نصب یک پلاگین بر روی وب سایت خود آن را به یک وب سایت فروشگاهی با تمام امکانات لازم تبدیل کنید. پلاگین در اصطلاح به ابزارهایی از یک وب سایت گفته می شود که با استفاده از آنها می توانید امکانات لازم را به سایت خود اضافه کنید تا مشتری ها به هنگام مراجعه بتوانند به کمک آنها خرید خود را به سهولت انجام دهند. به این ترتیب شما محصولات خود را به بازار اینترنت وارد می کنید و برای فروش آنها تلاش می نمایید.
سئو یا بهینه سازی وب سایت در راه اندازی کسب و کار اینترنتی
برای افزایش فروش در کسب و کار اینترنتی یک گام مهم و بنیادی این است که شما وب سایت خود را برای موتورهای جست و جو بهینه سازی کنید که در اصطلاح به آن سئو گفته می شود. برای افزایش بهره وری کسب و کار از طریق وب سایت شما حتما باید آن را برای موتورهای جست و جو بهینه سازی نمایید. به عنوان مثال وقتی شما یک عبارت را در گوگل سرچ می کنید در صفحه ی اول ۱۰ نتیجه ی برتر نشان داده می شود. باید بدانید وب سایت هایی که در نتایج اول نمایش داده می شوند برای موتورهای جست و جو بهینه سازی شده اند. پس یکی از قسمت های بسیار مهم از مراحل راه اندازی کسب و کار اینترنتی آن است که شما وب سایت خود را بهینه سازی و سئو کنید تا در صدر نتایج جستجو قرار گرفته و بازدیدکنندگان و مخاطبان بیشتری داشته باشید.
آموزش رایگان کسب و کار اینترنتی – ایده برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی – انواع کسب و کار اینترنتی – برنامه کسب و کار اینترنتی – کسب و کار اینترنتی در منزل رایگان – مراحل راه اندازی کسب و کار الکترونیکی – دوره آموزشی کسب و کار اینترنتی – ایده های کسب و کار اینترنتی اجرا نشده در ایران