منتور استارتاپ کارآفرینی و کسب و کار
دکمه های دسترسی آسان به خدمات مرتبط
فرم درخواست مشاوره کسب و کار
بهترین مشاور کسب و کار در ایران شرکت مشاور آکام آتا
مشاوره کسب و کار توسط مشاورانی صورت میگیرد که دارای دانش و تجربه در زمینههای مختلف کسب و کار مانند مدیریت، بازاریابی، مالی، منابع انسانی و فناوری اطلاعات هستند. مشاوران کسب و کار بنا به تخصص آنها در حوزه های مختلف یا بصورت مستقل کار می کنند و یا در شرکت های مشاوره کسب و کار مانند شرکت آکام آتا مشغول به کار هستند.
شرکت مشاور آکام آتا یکی از بهترین شرکتهای مشاوره کسب و کار در ایران است،که خدمات بین المللی به زبان انگلیسی نیز ارائه می دهد. شرکت ما در زمینههای مشاوره کارآفرینی، مشاوره کسب و کار، مشاوره مدیریت و تجاری تخصص دارد. میانگین سن مشاوران کسب و کار ما ۴۴ سال است که هم تجارب بین المللی کار و تحصیل و زندگی در خارج کشور و هم تجارب کارمندی و مدیریت در شرکت های داخلی را در رزومه حرفه ای خود دارند. اکثریت اعضای شرکت دارای مدرک دانشگاهی فوق لیسانس و یا بالاتر در حوزه مدیریت کسب و کار هستند.
جهت دریافت خدمات مشاوره کسب و کار، لطفا از طریق تکمیل و ارسال فرم درخواست مشاوره، و پرداخت حق مشاوره، درخواست خود را برای رزرو وقت مشاوره ارسال کنید. پس از ارسال درخواست، مشاوران کسب و کار ما در کمتر از ۱۲ ساعت با شما تماس خواهند گرفت و هماهنگیهای لازم را انجام خواهند داد.
منتور استارتاپ دکتر یاشا سازمند مدیر عامل شرکت آکام آتا
منتور استارتاپ باید خودش چندین استارتاپ را ایجاد، خلق ، مدیریت و به سود رسانده باشد که دکتر یاشا سازمند این کار را در دو دهه گذشته انجام داده است. اگر می خواهید با آزمون و خطا استارتاپ خود را شروع نکنید و پروسه راه اندازی کسب و کار شما به ورشکستگی ختم نشود با کارشناسان شرکت آکام آتا تماس بگیرید.
منتور کیست و منتورینگ چیست؟
منتور کسی فرد است که تجربیات، دانش، و مهارتهای خود را با دیگران به اشتراک میگذارد تا آنها را در رشد شخصی و حرفهای کمک کند. منتورینگ فرآیندی است که در آن یک فرد (منتور) به فرد دیگری (منتوری) کمک میکند تا مهارتها، دانش، و تواناییهایش را بهبود بخشد و اهداف خود را دستیابی به آنها راهنمایی کند. این رابطه معمولاً بر اساس تبادل اطلاعات، تجربیات، و نصیحتهایی که منجر به رشد و توسعه فردی میشود، بنا شده است.
تفاوت مدتور و منتور
کلمه مدتور و مدتور ها در فضای استارتاپی و کسب و کار ایران در سال های اخیر بسیار استفاده شده است. مدتور به زبان انگلیسی MedTour به معنای مدیکال تور (Medical Tour) است که استارتاپ های گردشگری سلامت یا توریست درمانی از آن استفاده می کنند. کلمه منتور به زبان انگلیسی Mentor با منشا منتور استارتاپ (Startup Mentor) است و منتورشیپ Mentorship به معنای هدایتگری می باشد که در فضای کسب و کار و استارتاپی دنیا استفاده می گردد. در زیر دو وبسایت معرفی می کنیم که با کمک آنها می توانید منتور بین المللی استارتاپ پیدا کنید و اگر به دنبال استارتاپی در کشور دیگری هستید به آنها برای پیدا کردن منتور مراجعه نمایید. شایان ذکر است که دکتر یاشا سازمند نیز از منتور های بین المللی استارتاپ می باشد.
سرمایه گذاری در استارتاپ های ایرانی
اگر به سرمایه گذاری در استارتاپ های ایرانی علاقه مند هستید با شرکت ما تماس بگیرید. ایده های استارتاپی ایرانی بسیاری را در اختیار داریم که ایده پردازان و متخصصین و اعضای استارتاپ ها به دنبال سرمایه گذار هستند. سرمایه گذاری شما می تواند به صورت سرمایه گذار فرشته و یا سرمایه گذار ریسک پذیر و با اعطای سهام شرکت های استارتاپی باشد.
رشد منتور
رشد منتور از جمله استارتاپ های شرکت آکام آتا می باشد. بدینوسیله اعلام می گردد رشد منتور هیچ شبکه اجتماعی ندارد و در حال راه اندازی می باشد.
منتور استارتاپ – کارآفرینی و کسب و کار
منتور استارتاپ ، منتور کسب و کار و منتور کارآفرینی مفاهیمی هستند که امروزه در محیط های کاری مطرح می شوند. یک منتور شخصی است که در یک زمینه ی کاری نسبت به دیگران تجربه و تخصص بیشتری دارد. منتور با به اشتراک گذاشتن دانش و آگاهی خود از مسائل کاری با دیگران و به خصوص افراد نوپا و کم تجربه، آنها را در مسیر کسب موفقیت شغلی در درون شرکت راهنمایی می کند. اما در سال های اخیر این مفاهیم دیگر فقط محدود به محیط داخلی یک شرکت نیست و به بازار کار و در مجموع به دنیای کسب و کارها و به ویژه استارتاپ ها نیز راه یافته است. یک منتور، کارآفرینی با تجربه است که پس از مواجهه با چالش های کسب و کار و آشنایی کامل با قوانین گسترش یک استارتاپ، در نقطه ای قرار گرفته که می تواند تجربه های خود را با افرادی که در مراحل قبلی او ایستاده اند و کارآفرین های نوپا به اشتراک بگذارد. منتور کسب و کار به شخصی گفته می شود که دانش، تخصص و تجربه ی لازم در یک زمینه ی خاص کاری را دارا است. او می تواند به افرادی که نیاز به راهنمایی دارند و تجربه ی کمتری در آن زمینه دارند کمک کند. منتورینگ یک رابطه ی حرفه ای است و در آن، یک شخص که دارای تجربه و آگاهی است (منتور) به شخص دیگری که تجربه کمتری دارد (منتی) یاری می رساند تا آن فرد بتواند مهارت ها و دانش خود را در زمینه حرفه ای خود افزایش دهد و با مشکلات برخوردی درست و اصولی داشته باشد. مشاور استارتاپ یا مربی کارآفرینی صفر تا صد راه اندازی استارت آپ را به کارآفرینان نشان می دهند.
منتور استارتاپ
چرا به منتور استارتاپ نیاز داریم؟
محیط کسب و کارهای مختلف ویژگی های متفاوت و منحصر به فردی دارند. به عبارت دیگر هر کسب و کاری دایره ی روابط و مناسبات خاص را دارد. برای صاحبان کسب و کارهای نوپا که وارد یک محیط ناشناخته شده اند ترسی که دارند بسیار معقول و منطقی است. اما مشاور استارتاپ همچون یک دایره المعارف عمل می کند و با راهنمایی های جامع محیط های ناشناخته را برای کارآفرینان تازه کار معرفی می نماید. به این ترتیب با آگاهی بخشی و شناساندن محیط ترس آنها را کمتر می کند و به آنها شجاعت بیشتری در پذیرفتن خطرهای احتمالی در محیط کار می دهد. در راه اندازی کسب و کارهای استارتاپی، شبکه سازی و ارتباطات نقش بسیار مهمی دارد و یک منتور استارتاپ در این مرحله می تواند کمک بزرگی باشد. اگر بخواهیم به تنهایی گام برداریم و موفق باشیم شاید سال ها کار در محیط لازم باشد تا با صرف زمان بسیار بتوان به شبکه ای ارزشمند و سودمند از سرمایه گذاران، متخصصان، مدیران و افراد آشنا در یک صنعت دست پیدا کرد. اما با کمک گرفتن از یک مربی کارآفرینی مدیران تازه کار می توانند به این شبکه ی گسترده ی اطلاعات متصل شوند و از مزایای شبکه سازی بهره مند شوند. به علاوه گاه مدیران کسب و کارها در راه مدیریت کسب و کار خود با چالش های درون سازمانی مواجه می شوند و این امر باعث می شود که از توجه به امور کلان مانند چشم اندازهای بلند مدت غافل شوند. در همین زمان است که یک منتور کسب و کار به شما کمک خواهد کرد و با بیان صفر تا صد راه اندازی استارت آپ اجازه نمی دهد تا از مسیر درست خارج شوید.
منتور کسب و کار و منتور کارآفرینی
مدیران تازه کار با کمک گرفتن از راهنمایی های یک منتور کسب و کار، می توانند تجربه ای را کسب کنند که بسیار راهگشا خواهد بود. تجربه در دنیای کسب و کار می تواند بسیار مفید و با ارزش باشد؛ به خصوص وقتی افراد وارد دنیای کارآفرینی می شوند. گاه تنها استفاده از دانش مکتوب در کتاب ها نمی تواند کافی باشد. زیرا گاه نویسندگان نمی توانند تمام علم و تجربه ی خود را در نوشته های خود منعکس کنند. در اینجاست که کمک یک منتور کارآفرینی کمک بیشتری به شما می کند.
وظایف یک منتور کسب و کار چیست؟
نقش منتور استارتاپ یا مشاور استارتاپ این است تا با ارائه ی چشم انداز درباره ی مسیر کاری یک استارتاپ، نقطه ی شروع و نقطه ای که قرار است به آن برسد به مدیران آن کمک کند. به علاوه منتور کسب و کار و مربی کارآفرینی باید در مورد ورودی های سیستم کاری نیز مشاوره ارائه دهد. منتور کارآفرینی کسی نیست که صرفا به تایید ایده ها و عملکرها بپردازد. بلکه او باید قدرت و صراحت کافی برای نه گفتن، در زمانی که فکر می کند عملکرد شما اشتباه است، داشته باشد تا به این طریق به شما کمک کند تا اشتباهات را اصلاح نموده و تصمیمات درست اتخاذ کنید. این سخن بدان معنا نیست که او باید نظرات خود را تحمیل کند؛ بلکه صرفا باید با دادن داده ها و اطلاعاتی به شما کمک کند تا بتوانید خود آگاهانه تصمیم بگیرید. بخشی از وظایف یک منتور، کمک برای تعیین استراتژی و کمک در زمان تصمیم گیری است. وظایف دیگری نیز هستند که یک منتور کسب و کار بر عهده دارد. به عنوان مثال کمک به ایجاد یک برنامه ی کسب و کار و تشریح صفر تا صد راه اندازی استارت آپ یکی از مهمترین کارهایی است که یک منتور با انجام آن به یک کارآفرین تازه کار کمک می کند. یک منتور کارآفرینی با درک پیچیدگی های یک کسب و کار، ساختار هزینه های آن، زمان مورد نیاز برای تاسیس و تثبیت شرکت و نحوه ی جذب سرمایه تا رسیدن به سودآوری، به کارآفرین تازه کار راهنمایی های جامعی ارائه می دهد. به علاوه یک منتور می تواند در مواقع سخت به ارائه ی پشتیبانی و تلاش در جهت بالا نگه داشتن انگیزه کارآفرین بپردازد. منتور با توجه به تجربیات خود به کارآفرینان تازه کار می آموزد که مشکلات و چالشها، بخشی گریزناپذیر از فرآیند کارآفرینی است و به پشتیبانی و حمایت از او می پردازند. در هنگامی که کارآفرینان، جوان و کم تجربه هستند و در پی استخدام و به کارگیری افراد مسن تر و با تجربه تر هستند، یک منتور استارتاپ میتواند وظیفه ی مصاحبه با کارمندان ارشد را بر عهده بگیرد.
آیا استفاده از منتور تنها برای کسب و کارهای نوپا است؟
یک منتور کسب و کار ، یک منتور استارتاپی یا یک منتور کارآفرینی تنها برای مدیران تازه کار مفید نیستند. گاه مدیرانی وجود دارند که سالهاست در مسیری گام برداشته و با زحمت فراوان کار خود را به جایی رسانده اند، در وضعیتی قرار دارند که تنها با یک اشتباه ممکن است به حذف دائمی خود از محیط کسب و کار منجر شوند. باید گفت که در واقع این دسته از مدیران به شدت نیازمند حضور یک منتور کسب و کار هستند. همچنین گاه برخی کسب و کارها با مشکلات زیادی مواجه شده اند که حل تمام آنها به طور همزمان از عهده ی مدیریت خارج است. بنابراین در این موارد نیز منتور کسب و کار می تواند به آنها کمک کند تا از سد موانع پیش روی خود به سلامت عبور کنند.
منتور استارتاپ
در پاسخ به این سوال که منتور استارتاپ یا مشاور استارتاپ کیست می توان گفت که منتور به کسی گفته می شود که مانند یک مربی کارآفرینی ، زمان و تخصص و مهارت خود را برای هدایت فردی دیگر در زمینه ی کسب و کار صرف می نماید. مشاور استارتاپ به افراد در صفر تا صد راه اندازی استارت آپ کمک می کند. اما منتور و مربی کارآفرینی صرفا متعلق به یک استارتاپ یا کسب و کار نیست اما برای استارتاپ ها کاربرد فراوانی دارد. منتور کسی است که مانند یک یار کمکی به یک فرد کم تجربه در زمینه ی کاری مشخصی کمک می کند. او با ایجاد اعتماد، به راهنمایی و هدایت افراد پرداخته و در نشان دادن راه صحیح برخورد با مشکلات به دیگران برای موفقیت شغلی کمک می کند. یک منتور که در کار خود موفق و تاثیرگذار است می داند که باید با قابل اتکا و اعتماد بودن به ایجاد انگیزه ی مثبت در افراد منجر شده و برای شکوفایی آنها در راستای کاری که انجام می دهند تلاش نماید. مسئولیت منتور هدایت افراد است. منتور می تواند با استفاده از تجربه و دید وسیع کاری اش به شفاف کردن مسیر کاری به دیگران کمک نماید و صفر تا صد راه اندازی استارت آپ را آموزش دهد. مسئولیت منتور نشان دادن راه حل نیست بلکه او کمک می کند تا افراد راه رسیدن به راه حل را بیابند. یک منتور خوب و با تجربه با ارائه ی اطلاعات لازم،بر اساس دانش و آگاهی که دارد، اطلاعات لازم برای تصمیم گیری های مناسب را به افراد ارائه می نماید تا بتوانند بهترین تصمیم را بر مبنای آگاهی های لازم اخذ نمایند.
کارآفرینی با کمک مشاور
یک منتور استارتاپ با استفاده از ارتباطاتی که دارد با کمک یک شبکه سازی قوی در صنعت، فرصت های بالقوه را به شما معرفی می نماید. این یک مربی کارآفرینی است که میتواند با استفاده از ارتباطات گسترده ای که در مشارکت های استراتژیک و سرمایه گذاران بالقوه دارد، به شما کمک کند. یک مشاور استارتاپ در ایجاد شبکه ای قوی با افراد یا سازمان های مناسب در صنعت استارتاپ شما موفق عمل می کند. او سرمایه گذاران معتبری را به شما معرفی می نماید. منتور استارتاپ ایده های عملی را برای صفر تا صد راه اندازی استارت آپ پیش میبرد. ممکن است افراد ایده های خوبی در ذهن داشته باشند. در این مرحله به کسی نیاز دارند تا آنها را راهنمایی کند تا این ایده ها را به عمل در آورند. در اینجا یک منتور معتمد است که کمک می کند تا تمام کارها به نتیجه ای مثبت و مفید برسند. منتور استارتاپ با درک مناسبی که از امور دارد در هنگام پرداختن به چالش هایی که یک استارتاپ با آن ها روبرو است، چشم انداز متفاوتی را برای شناخت راه حل ها ارائه می دهد. آنها با شناخت کافی از مسیر کسب و کار شما، اعتماد به نفس شما را برای ادامه ی مسیر بالا می برند. در واقع پیش از آن که شخصی بخواهد شما را راهنمایی کند، باید درک مناسب و درستی از مسائل شما داشته باشد. پس اطمینان حاصل کنید که می دانید به دنبال چه چیزی هستید و جهت مشخصی برای چشم انداز خود تعیین کنید. به این ترتیب می توانید از یک مشاور درست نیز بهره مند شوید. باید از یک منتور استارتاپ که از تلاش های کارآفرینی شما و اهدافتان آگاه باشد استفاده کنید. این نکته ی مهم را در نظر بگیرید که موفق بودن تضمین نمی کند که او منتور مناسبی برای شما خواهد بود. موفقیت تنها یک جنبه از کار است و زمینه های دیگری همچون دانش صنعت، نگرش نسبت به کار و ارزش هایی را که مدنظر آنهاست در میزان کسب موفقیت برای شما تاثیر گذار خواهد بود.
راه های مناسب برای شروع کار با کمک منتور استارتاپ
یک منتور استارتاپ صداقت دارد و به عنوان یک مربی کارآفرینی عمل می کند. یافتن یک منتور مناسب برای استارتاپ شما بسیار مهم و سخت است. آنها می توانند منجر به ایجاد اعتماد به نفس در شما بشوند. در نتیجه هر کسی نمی تواند فرد مناسبی برای پاسخگویی به سوالات سخت شما باشد. شما باید به دنبال یک مشاور استارتاپ و یک راهنمای باتجربه و قابل اعتماد باشید که بتواند در مورد چگونگی انجام کارها به شیوه ای موفقیت آمیزتر به شما راهنمایی ارائه دهد. کسی که بتواند با ارائه ی نظریات درست و مناسب راه حل مناسبی را بیان نماید. پس باید به سراغ شخصی بروید که بتواند ایده ی شما را به درستی تجزیه و تحلیل کند و روحیه ی اجتماعی مناسبی برای برقراری ارتباط با شما داشته باشد. کارآفرینی، شروع موفقیت آمیز یک کسب و کار و تجاری سازی ایده های جدید، کاری دشوار و بسیار دلپذیر است. بسیاری از کسانی که در صدد شروع کار و به نوعی صاحبان ایده هستند، بسیار با انگیزه و اعتماد به اینکه ایده ی آن ها هیچ نقصی ندارد، شروع به کار می کنند؛ آنها چشم اندازی رویایی از موفقیت را در ذهن خود ترسیم می کنند. اما واقعیت این است که تنها درصد کمی از این افراد می توانند به موفقیت نهایی دست یافته و محصولی کاربردی و مطابق با انتظارات مشتریان به بازار عرضه نمایند. این امر به دلایل متفاوتی رخ می دهد که از آن جمله، می توان به عدم موفقیت در تیم سازی، محدودیت در منابع مالی، بازاریابی نادرست و حتی عدم شناخت مناسب نیازهای مشتریان اشاره کرد. به همین دلیل باید با استفاده از مشاوره با صفر تا صد راه اندازی استارت آپ آشنایی کافی پیدا کرد.
استفاده از متخصصین مجرب و کارآزموده
استفاده از متخصصین مجرب و کارآزموده در هر زمینه ای می تواند راه گشا باشد. کلید حل برخی از چالش ها در کسب و کار تنها استفاده از متخصصین مجرب و کارآزموده، در قالب مشاور استارتاپ و مربی کارآفرینی است. منتور استارتاپ می تواند با نشان دادن صفر تا صد راه اندازی استارت آپ به افراد مختلف در شروع کار کمک کند. بسیاری از بنیان گذاران موفق، از صنایع و بخش های مختلف اقتصادی، در مراحل مختلف کسب و کار خود از کمک منتورهای مختلفی بهره برده اند. بسیاری از مشکلاتی که در ابتدای کار به وجود می آید، نه به دلیل کیفیت فنی و عملکرد محصول، بلکه به علت بی تجربگی و عدم آگاهی کارآفرینان استارتاپی پدید می آید. به عبارت دیگر این کارآفرینان نوپا و کم تجربه، به دلیل عدم آگاهی کافی فضای کسب و کار و مناسبات و ارتباطات آن را به خوبی نمی شناسند و در نتیجه در مسیر خود بر اساس واقعیات موجود گام بر نمی دارند. در نتیجه کارها و تلاش های آنها به شکست استارتاپ منجر می شود. امروزه انواع منتورها، از جمله مشاورین در بالاترین سطوح شرکت های بزرگ صنعتی وجود دارند. منتورهای استارتاپی به کسب و کارهای نوپا، در ابتدای شکل گیری و در مرحله ی توسعه ی شرکت و نیز در مرحله ی عملی تجاری سازی ایده ها کمک می کنند. این مشاورین در صنعت دارای تجربه ی با ارزشی هستند و می توانند تکنیک های صحیح فروش یا بازاریابی، رهبری و مدیریت فکری کسب و کار، توسعه ی تیم کاری و مدیریت منابع انسانی و یا امور مربوط به جذب سرمایه و تامین مالی را به صاحبان ایده ارائه دهند. منتورهای استارتاپی، گاه خود بنیان گذاران موفقی هستند که اکنون حاضرند آنچه را عملا آموخته اند، به اشتراک بگذارند. منتورها که افراد خوش فکر، دارای قدرت تحلیل بالا و با تجربه ای هستند، گاه در نقش سرمایه گذار عمل می نمایند و به عنوان یک شریک تجاری در ایده ی استارتاپی کار می کنند.